langi Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Siema. Męczę się ostatnio z podłączeniem mojego della latitude cpx do TV. Wyjścia VGA jeszcze nie sprawdzałem, ale mam jeszcze TV-out. Podłączam tam oryginalny kabel z wyjściem na s-vid i jednym czinczem. Po wpisaniu w google nazwy mojej grafy " ATI Rage Mobility P/M AGP 2x (A21/2) " znalazłem gdzieś na jednym forum wreszcie odnośnik do sterowników, lecz jednak po ich zainstalowaniu dalej nie widzi TV na czinczu. Czytałem jeszcze na tamtym forum, że czasami jeszcze jest wymagane odznaczenie wszystkich wartości klucza "DisableDualView" w rejestrze, ale nic takiego nie umiem znaleźć :mur: . Tak, więc HELP !!! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 hehe u mnie w 3023 jest czarnobialy obraz na tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 masz pewnie 2 euroscaty w TV - podepnij pod drugi i nie bedziesz mial czarnobialego obrazu, mialem tak kiedys kiedys i przepiecie pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...