Merryhuana Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Skoro już tak niektórzy narzekają, że tak mało kobiet na tym forum, to cóż, chyba muszę jakiś swój pomysł wrzucić, coby nie było... Ech jakie to życie jest ciężkie... Moim zdaniem to romantycznie by bylo dać jej tą różę, może być karteczka, ale oprócz tego kup jakiś ładny pierścionek (chodzi o to żeby był symboliczny i ładny, z jakimś serduszkiem, albo coś w tym stylu co wiesz że ona nosi) I ten pierścionek (zamiast może być oczywiście bransoletka, albo coś co przypomina o czymś o czym Wy tylko wiecie) załóż na różę (przywiąż wstążką i zakończ kokardką żeby nie zginął). A oprócz tego oczywiście film (sama chciałam go oglądnąć =) Jeśli chodzi o alkohol tobym też odeszła od tego pomysłu, macie jeszcze na to czas (ciarki mnie przechodzą jak moja 15letnia koleżanka mówi mi że akurat była na wódzie z kumpelą i się schlały...), ostatecznie to można dodać d lodów, ale nie za dużo ^_^ Pzdr Merry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Czy pierscionek z serduszkiem nie jest przypadkiem troszke... kiczowaty?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Wlasnie, do takich gum za 10gr dodaja pierscionki takie ;s To odpada, lepiej bransoletke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merryhuana Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Wlasnie, do takich gum za 10gr dodaja pierscionki takie ;s To odpada, lepiej bransoletke. chodzilo mi ogolnie o to zeby cos przyczepic do tej rozy, cos takiego osobistego, pierscionek z serduszkiem podalam tak dla przykladu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLcia08 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 hmm to juz przesada roza z karteczka wystarczy :) pierscionki i tego typu drobnostki powinno sie dawac w odpowiednim opakowaniu a nie "zaczepic o roze". kwiatek i liscik wystarczy :D a w walentynki tak jak bylo ustalone :) no i pamietac koniecznie o misiu on bardziej przypomni dziewczynie razem spedzone chwile :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 hmm to juz przesada roza z karteczka wystarczy :) pierscionki i tego typu drobnostki powinno sie dawac w odpowiednim opakowaniu a nie "zaczepic o roze". kwiatek i liscik wystarczy :D a w walentynki tak jak bylo ustalone :) no i pamietac koniecznie o misiu on bardziej przypomni dziewczynie razem spedzone chwile :DNo panowie zadanie mamy ulatwione w tym roku :D Mamy porady ekspertow, wiec sukces jest nasz :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Hmm.. a co polecacie dac na walentynki - Nowo poznanej dziewczynie (jestesmy razem od tygodnia :-P ) ? tez mam troche problem bo urodziny ma 9 lutego :blink: :lol: I jeszcze jest starsza o rok odemnie :lol: Edytowane 29 Stycznia 2006 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLcia08 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 hmm to zalezy od wieku dziewczyny jak jest młoda <tak jak u autora tematu> to mis najlepsze rozwiązanie jak jest starsza to bizuteria i perfumy ładne :) i heh bez roznicy ile jestescie ze soba :D kobieta jest kobieta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 hmm to zalezy od wieku dziewczyny jak jest młoda 23 :) Chyba jednak zrobie uroczą kolacje przy swiecach, spaghetti + dobre winko :-P Moze jeszcze kino... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLcia08 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 hehe chlopak nie ma tak prosto :D dac jej cos musisz zeby na zawsze pamietała TE WALENTYNKI :) a co do kolacji i planow to sa bardzo dobre - popieram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 czyli to co ja xD hmm... pierścionek? Branzoletka? Ludki, dam jej tylko róże z karteczką xD dzisiaj powiedziałem jej by na 14 lutego zarezerwowała sobie 5-6 godzin ;) dzisiaj sie z nią spotkałem... ehh... im dłużej z nią jestem tym jestem bardziej szcześliwy ;] a pluszaka jakiegoś symbolicznego... a co do urodzin... wymyśliłem sobie z nią że zrobimy wspólnie urodziny ;) więc może być ciekawie, zrobimy je albo 8 albo 9, zależnie od tego jak będzie lepiej dla obu stron ;) róże dam jej 9 oczywiście... [; ehh... mam nadzieje że będzie dobrze [; pzdro all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 hmm w tym roku to chyba sam sobie co przygotuje :( a za ciebie Drunk_ZoZol bede trzymal qciki. Oby ci randka wyszla tak jak zaplanowales :-) Gdzie mieszkasz ? to wlece bo tez sam siedze :P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Proponuje Indyka po sultansku z kasza i rodzynkami :mur: Co bys nie zrobil i tak bedzie zadowolona jezeli bedzie wykonane twoimi rekami.Nawet smak nie bedzie taki wazny. A najlepiej to wspolnie cos upichcic:)to jest dopiero zabawa Mimo to zycze milej zabawy i smacznego :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 no, thx ;) dzisiaj poszedłem z nią do pubu i naszą koleżanką [; takie tam. gadu gadu, i tak Marta (moja dziewczyna) wypaliła:" A może by tak do kina pujść na "tylko mnie kochaj"? " normalnie myślałem że sie pochlastam, ale powiedziałem że troszqe później pójdziemy, zgodziła sie [; już myślałem że będzie "hujston, aj hejw a problem" [; pozdro [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio19 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 No, a ja mam bardziej orginalny prezent do zaproponowania. Niedawno kumpel dostał od dziewczyny kubek z drukiem ich wspólnego zdjęcia z dopiskiem. Podobno takie cosik w necie można sobie zamówić wysyłając do firmy fotkę emailem albo poprzez załącznik z ich strony. Nie wiem tylko z jakiej dokładnie strony takie zamówienie lepiej złożyć bo jest ich naprawdę mnogo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Google rządzi ;) http://www.funphoto.pl/?unit=1&title=Prezenty&reloaded=yes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 http://www.toys4boys.pl/index.php?description=175 hehe, a może to? dam w urodziny, powinno wykwitnąć na 14... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Na allegro by ci solidnie to zrobili Macio - moj brat takie cos ma z dziewczyn,a jak to zobaczylem to sie zdziwilem, niezly bajer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio19 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Jednak zamówiłem z http://www.funphoto.pl/ - właśnie mój kumpel dostał od dziewczyny która zamawiała z tej strony. Wyszło wypas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Oj zbliża się ten 14 luty... piękna data - data mojej poprawki z fizy... Jeszcze troche i pokocham ten przedmiot... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Moim zdaniem....Moim zdaniem.... każda kobieta ma inny gust i od tego zacznujmy.... Jak już chłopak jest z dziewczyną pare lat to powinien wiedziec co się jej spodoba a co nie... POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 a ja ze swoją jestem od miecha [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Podczepie sie pod ten temat, co mi tam... Czy ktos z Wawy moglby polecić mi jakies fajne (czyt. klimatyczne, z dobrym menu) restauracje w okolicach woli, bemowa (najlepiej by bylo) lub w centrum?? Znam sporo ciekawych kawiarni, ale chodzi mi o restauracje. Od razu mowie, ze wszelkie "pizzahuty" odpadaja (za malo wyrafinowane dla mnie;]). Nie pogardze też poradą dot. innych ciekawych miejsc. Kiedys w super ekspresie w kazdym numerze zamieszczali informacje o tego typu miejscach... Pamietam, ze gdzies jest jakis ogrod na dachu czegos-tam - wie ktos coś o tym?;] A propos - ma ktos linka do arta w nesweeku o restauracjach w wawie? Bylbym bardzo wdzieczny. Ps. Sa moze jakies restauracje w wiezowcach w centrum? Na wysokich pietrach? Coby panorame miasta zobaczyc?? up;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLcia08 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 każda kobieta ma inny gust i od tego zacznujmy....hmm no kazda dziewczyna jest inna to fakt ale mamy tez duzo rzeczy ktore lubimy wszystkie bez wzgledu na to czy jestesmy rozne... no a w ok98% kobiet widzi ten sam model "milosci" bo w niej chodzi o to samo :P wiec swieta i podarunki z nia zwiazane kupuje sie na zasadzie tego co lubia kobiety a nie tego co lubi ta jedna jedyna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 mi walentynki wypadają w ferie zimowe czyli szykują sie igraszki na stoku:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) a ja ze swoją jestem od miecha [;Ja swoja po miesiacu bycia razem zabralem do kina, dalem fajna czerwona roze i na koniec do takiego milego fajnego pubu. Mysle, ze byla mile zaskoczona :) I cokolwiek ty wymyslisz to Twoja tez bedzie happy :) A jesli chodzi o prezenty to w tym roku kupilem takie fajne serduszko ktore sie nagrzewa poprzez krystalizacje :) Taki bajer dla mojego zmarzlucha :P Misie sa fajne ale juz oklepane :P Edytowane 5 Lutego 2006 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Wiem o czym mówisz apropo serca, pare lat temu moi starsi to kupili za 50 zł :lol: xD takie 20cm x 15cm [; ale fajne to jest [; na zime w sam raz [; Ja właśnie chce tak zrobić że dam jej 3 róże albo 5 i doczepie do jednej karteczke że prawdziwy prezent dostanie 14 lutego [; ale już sie zaczynam powtarzać ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 A jesli chodzi o prezenty to w tym roku kupilem takie fajne serduszko ktore sie nagrzewa poprzez krystalizacje :) Taki bajer dla mojego zmarzlucha :P Misie sa fajne ale juz oklepane :P hehe allegro.pl ja też to miałem kupić ale stwierdziłem że nie mam komu :lol2: swoja droga fajny bajer :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Kamilcia a jakie Walentynki by zadowolily Ciebie w pelni ?? Jesli moge wiedziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Kamilcia a jakie Walentynki by zadowolily Ciebie w pelni ?? Jesli moge wiedziec Pewnie browar, chipsy i Pro Evolution Soccer z kolezankami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...