Gość hydro2 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) A u mnie sie udało... może nie było tak jak miało być, ale było... świetnie ;)Czyli rozumiem,ze bylo lepiej :) BTW - to juz koniec tego dnia,wreszcie :) Edytowane 14 Lutego 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Witam Cie w klubie. Moj mial tylko 1,5roku,ale i tak bylo fajnie, poprostu super!!! Ale dzis sie skończyło.... :( A dlaczego u Ciebie...? najpierw z mojej glupoty, a gdy sie juz opamietalem, to pojawil sie ktos inny:( ale juz mi lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio19 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 No i mamy po walentynkcha :) Ja wróciłem od dziewczyny o 3:00 nad ranem :) Świetny wieczór - zachwycony jestem. PS: Może dla kogoś ten dzień nie był zbyt przyjemny? np. dostał w mordę, przystawiał się do laski, a jej chłopak dostał białej gorączki ?? OPOWIADAJCE jak było! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Dopracowałem w 80% jeden z czterech radiatorów na pamięci mojego Radeona ;] Dumny z siebie jestem. Puściłem 'koleżance' siga na komórkę... myślałem, że odpuści ale twardo obstaje na swoim. Pewnie była już z kimś innym, a mojego numeru już nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Ale ja zmęczony jestem po wczorajszym, dzisiaj mi w szkole mówili że wyglądam jak naćpany (takie oczy miałem) xD w sobote mam sie z nią spotkać byśmy obejrzeli siakiś film, pewnie 8 mile [; wszystko ok, gdyby nie fakt że jestem strasznie zmęczony i ide właśnie sie przespać z godzinke [; pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 a u mnie super ;]] dostalem "karteczke" w formacie A1 ;D zrobilem pyszna kolacyjke (ona rano sniadanko... ;D) i wieczor byl jak zwykle udany, choc moja pani twierdzi, ze nam walentynki nie potrzebne bo zawsze mamy walentynki jak jestesmy razem :> PS pomyslec, ze jeszcze niedawno chcialem sie wydostac z tego zwiazku, to bylby ogromny blad... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Ale ja zmęczony jestem po wczorajszym, dzisiaj mi w szkole mówili że wyglądam jak naćpany (takie oczy miałem) xD w sobote mam sie z nią spotkać byśmy obejrzeli siakiś film, pewnie 8 mile [; wszystko ok, gdyby nie fakt że jestem strasznie zmęczony i ide właśnie sie przespać z godzinke [; pozdro 8 Mile to bardzo fajny familijny film polecam;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 fajnie macie...bo dla mnie walnetynki sie skonczyly - goraczka 39.2 stopnie =/ dop dzis dalem rade wstac z lozka :( a w sobote studniowa !!! mam nadzieje ze znajde sily i zdrowie na nia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 fajnie macie...bo dla mnie walnetynki sie skonczyly - goraczka 39.2 stopnie =/ dop dzis dalem rade wstac z lozka :( a w sobote studniowa !!! mam nadzieje ze znajde sily i zdrowie na nia :( Najwyżej się "zdezynfekujesz %" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 fajnie macie...bo dla mnie walnetynki sie skonczyly - goraczka 39.2 stopnie =/ dop dzis dalem rade wstac z lozka :( a w sobote studniowa !!! mam nadzieje ze znajde sily i zdrowie na nia :( Weź mi nie mów o temperaturze. Od piątku w domu siedze, i mnie jż szlag trafia. Teraz ścinam brzeszczotem 3mm podstawy radiatora. Zegarmistrzowska robota. Ma ktoś jakię pomysły jak zrobić potem z podstawy super równą p[owierzchnię? Chciałbym coś łatwiejszego niż szkło i papier ścierny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 DaRoN ty masz zycie osobiste czy tylko radiatory ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 nie dobijaj go, nie widzisz, że człowiek w głebokiej depresji ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Prawdziwy komputerowiec. : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Kiedyś DaRoN wymysli nowy stop metalu który wyprze miedziaki i będzie miał tyle kasy ze babki benda mu leciały do stóp.DaRoN ten radek to HIS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Mam życie osobiste i to całkiem bujne. Depresja może malutka jest( na 14ego dostałem czekolade od cioci :D ) A radeon jest Built By ATi. Już mam 330MHz na pamięciach Panowie... już dwa dni po 14stym. Jak wrażenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Panowie... już dwa dni po 14stym. Jak wrażenia? Nie kupiłem sobie nowego zasilatora, a poza tym to całkiem dobrze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Nie kupiłem sobie nowego zasilatora, a poza tym to całkiem dobrze :lol: Mam tak samo miałem też sobie kupić zasilacz a tu nici :-| Ale jest spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Jak to dobrze że sam z takim problemem nie jestem :razz: A trzymajac sie tematu (żeby się OT o HW nie zrobiło :wink: ), to musze powiedzieć że walentynki w tym roku niezłe były :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 ja dalej zdycham :( mam tak zawalone gardlo ze najmniejsze przeklniecie sliny prowadzi to strasznego cierpienia ;/ kurde przez to prawie nic niespalem. Ale dostalem jakis domowy sposob na angine (obrana cytyna + cukier) ktory podobno wypala to niezle ;] mam nadzieje ze cos da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Mi to zatrzymało początki anginy :wink: Wracaj do zdrowia jak najszybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Na walentynki napisałem Mojemu komputerkowi skrypt miłosny w bashu. :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Moje walentynki uplynely bardzo milo. Byla rezerwacja do kina, byla rezerwacja do restauracji, a w koncu skonczylismy z moja mila u mnie w domku przy herbacie i nie tylko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Panowie... już dwa dni po 14stym. Jak wrażenia?hmm u mnie juz spox :) wlasnie wrocilem ze spotkania z fajna panna B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 To szybko zapomniałeś.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 To szybko zapomniałeś.... :)skoro ona nie chce.... trzeba sie bawic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 hmm u mnie juz spox :) wlasnie wrocilem ze spotkania z fajna panna B) skoro ona nie chce.... trzeba sie bawic :D Mówisz jak człowiek. Dobrze że już Ci ten dół przeszedł. Nie dyło się co martwić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y666 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) Witam Cie w klubie. Moj mial tylko 1,5roku,ale i tak bylo fajnie, poprostu super!!! Ale dzis sie skończyło.... :( A dlaczego u Ciebie...? tez sie 'pochwale', a co, moj trwal 6 lat... a w walentynki klikalem rozkosznie z vb 2005 ;) Edytowane 17 Lutego 2006 przez y666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Mówisz jak człowiek. Dobrze że już Ci ten dół przeszedł. Nie dyło się co martwić.hehe rozwijajac temat.... dzis ona przyjezdza do mnie.... :rolleyes: chyba dobrze sie stalo...I'm free man :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Panowie... już dwa dni po 14stym. Jak wrażenia?Jakie tam wrażenia, to już dawno było. No ale zobaczymy bo kręci się za mna taka jedna mała :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Panowie zarzućcie jakiś ciekawy pomysł na spędzenie walentynek w Wawie. Restauracja i kino raczej odpadają (no chyba ze jakaś nietypowa restauracja). Mi już pomysły z głowy wyleciały. Może coś na świeżym powietrzu ? Szkoda tylko ze tak zimno jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...