Skocz do zawartości
Drunk_ZoZol

Wielkimi Krokami...

Rekomendowane odpowiedzi

Heh - dowiesz dowiesz.Taka prosba.Na pw nie bede odpisywal,poprostu sprawdzajcie poczte.Kazdy kto mnie prosil juz otrzymal a jak nie to pewnie zaraz dojdzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też chętnie przeczytam PureADM@gmail.com

a moze na serwer jakiś to wrzucić to kazdy by sobie sciągał :D

A potem kobiety narzekaja, ze facetom brak wyobrazni... :|

Panowie! Znalezc wlasna metode... A nie z ksiazeczki - moze jeszcze z obrazkami i podpowiedziami nagranymi na ipoda, zeby wiedziec co kiedy powiedziec... Ja odkad zorientowalem sie, ze potrafie rozbawic kobiety jakos problemow z podrywaniem nie mialem juz nigdy... Troche szalenstwa i fantazji a nie ksiazkowe "przepisy".

Trzymajac sie scisle przepisow (z ksiazki kucharskiej) nigdy nie upichcicie pysznej potrawy - co najwyzej poprawna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta "ksiazka" wcale nie zmienia osobowosci.Pokazuje tylko jak mozna latwo sie przelamac i nie narzuca swoich sposobow.Poza tym jesli cos jest skuteczne to czemuby z tego nie skorzystac ? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytając tą publikacje dochodze do wniosku że moja technika niedostępnego z ciętym językiem osobnika jest jak najbardziej na miejscu;]

Powinienes powbijac sobie w twarz jeszcze gwozdzie, zeby byc bardziej podobnym do Chucka Norrisa - wtedy mialbys pewnosc, ze kazda randka konczylaby sie seksem. Kazda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinienes powbijac sobie w twarz jeszcze gwozdzie, zeby byc bardziej podobnym do Chucka Norrisa - wtedy mialbys pewnosc, ze kazda randka konczylaby sie seksem. Kazda.

A tobie powinienem powbijac odznake i rewolwer do gęby ze byś był bardziej podobny do triveta i byś zaczoł pisać na temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

te walentynki to najgorszy dzien w moim zyciu :?

skonczyl sie moj czteroletni zwiazek :sad:

bo byl inny

W walentynki Ci to powiedziała <_< Przykro mi ale trzymaj się. Znajdziesz sobie inną lepszą.

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

te walentynki to najgorszy dzien w moim zyciu :?

skonczyl sie moj czteroletni zwiazek :sad:

bo byl inny

Witam Cie w klubie. Moj mial tylko 1,5roku,ale i tak bylo fajnie, poprostu super!!! Ale dzis sie skończyło.... :(

A dlaczego u Ciebie...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi