el_gringo_dado Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 A co tam, też poproszę el.gringo.dado@gmail.com THX form the mountain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 jeszcze ja poproszę poradniczek: kamilbieganski@op.pl thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Teraz nie dacie mi spokoju :P :D Poszla kolejna paczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Hydro i ja poprosze devil831@gmail.com. Chetnie sie dowiem co zrobilem zle ze sie moja ostatnio obrazila :) Ale dzis znow 80 zeta na nia sobie pojdzie gdzies ;) Edytowane 14 Lutego 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Ja też chętnie przeczytam PureADM@gmail.com a moze na serwer jakiś to wrzucić to kazdy by sobie sciągał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Heh - dowiesz dowiesz.Taka prosba.Na pw nie bede odpisywal,poprostu sprawdzajcie poczte.Kazdy kto mnie prosil juz otrzymal a jak nie to pewnie zaraz dojdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Ja też chętnie przeczytam PureADM@gmail.com a moze na serwer jakiś to wrzucić to kazdy by sobie sciągał :D A potem kobiety narzekaja, ze facetom brak wyobrazni... :| Panowie! Znalezc wlasna metode... A nie z ksiazeczki - moze jeszcze z obrazkami i podpowiedziami nagranymi na ipoda, zeby wiedziec co kiedy powiedziec... Ja odkad zorientowalem sie, ze potrafie rozbawic kobiety jakos problemow z podrywaniem nie mialem juz nigdy... Troche szalenstwa i fantazji a nie ksiazkowe "przepisy". Trzymajac sie scisle przepisow (z ksiazki kucharskiej) nigdy nie upichcicie pysznej potrawy - co najwyzej poprawna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Ta "ksiazka" wcale nie zmienia osobowosci.Pokazuje tylko jak mozna latwo sie przelamac i nie narzuca swoich sposobow.Poza tym jesli cos jest skuteczne to czemuby z tego nie skorzystac ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Teraz nie dacie mi spokoju :P :D Poszla kolejna paczka Mam nadzieję że nie masz nic przeciwko, wrzuciłem na FTPa, jeśli jednak masz coś przeciwko to ściągne zaraz ;) Tutaj do pobrania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Nie mam.Sam chcialem to zrobic i wrzucic na youceff costam,ale mnei wyreczyles :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Ok mam. Dzieki :) Powiem ze mialem to kiedys na dysku ,ale wtedy sceptycznie podchodzilem do takich poradnikow i w rezultacie wywalilem z dysku ;) Teraz jednak chetnie sie dowiem cos niecos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 tenx for mak777 i hydro2:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Hydro Big THX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Czytając tą publikacje dochodze do wniosku że moja technika niedostępnego z ciętym językiem osobnika jest jak najbardziej na miejscu;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Czytając tą publikacje dochodze do wniosku że moja technika niedostępnego z ciętym językiem osobnika jest jak najbardziej na miejscu;] Powinienes powbijac sobie w twarz jeszcze gwozdzie, zeby byc bardziej podobnym do Chucka Norrisa - wtedy mialbys pewnosc, ze kazda randka konczylaby sie seksem. Kazda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Powinienes powbijac sobie w twarz jeszcze gwozdzie, zeby byc bardziej podobnym do Chucka Norrisa - wtedy mialbys pewnosc, ze kazda randka konczylaby sie seksem. Kazda.A tobie powinienem powbijac odznake i rewolwer do gęby ze byś był bardziej podobny do triveta i byś zaczoł pisać na temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 te walentynki to najgorszy dzien w moim zyciu :? skonczyl sie moj czteroletni zwiazek :sad: bo byl inny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) te walentynki to najgorszy dzien w moim zyciu :? skonczyl sie moj czteroletni zwiazek :sad: bo byl inny W walentynki Ci to powiedziała <_< Przykro mi ale trzymaj się. Znajdziesz sobie inną lepszą. Edytowane 14 Lutego 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 wlasnie w walentynki, definitywnie to skonczyla, nic tylko sie powiesic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 wlasnie w walentynki, definitywnie to skonczyla, nic tylko sie powiesic :( Uspokuj się!! Masz przecież nas :lol2: A tak powarznie może nie była ciebie warta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 z tym powiesic sie to byl glupi zart. a ja jeszcze dzis ludzilem sie ze bedzie dobrze, trzeba zyc dalej ale jak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Żyć po staremu tak jak do tej pory tylko samemu(narazie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLcia08 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 w walentynki tak sie robic nie powinno :/ lubie to swieto bo samo w sobie jest fajne xD ale nienawidze ze wzgledu na wspomnienia z 14.02.2004r. ;( jeden dzien i zmienil cale zycie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Ja tam lubie walentynki robiłem to co pisałem ze bende robił pare postów temu.Było hmmm nudno e tak powiem :blink: ale dowiedziałem sie np jak sie robi jajecznice B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Żyć po staremu tak jak do tej pory tylko samemu(narazie)musialbym sie z mieszkania wyprowadzic i tu sie pojawia problem ale dobra juz nie smuce bo to nie miejsce na to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 musialbym sie z mieszkania wyprowadzic i tu sie pojawia problem ale dobra juz nie smuce bo to nie miejsce na to Słabo masz ale ciesz się życiem :D Bedzie dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 a ja wlasnie skonczylem walnetynkowy dzionek :) byl przemiły hehe. A za 2 dni wyjazd w gory na poprawke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 A ja dzis zerwalem z dziewczyna i jestem k!@#$%wa wk@#$%wiony!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 A u mnie sie udało... może nie było tak jak miało być, ale było... świetnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 te walentynki to najgorszy dzien w moim zyciu :? skonczyl sie moj czteroletni zwiazek :sad: bo byl inny Witam Cie w klubie. Moj mial tylko 1,5roku,ale i tak bylo fajnie, poprostu super!!! Ale dzis sie skończyło.... :( A dlaczego u Ciebie...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...