baddo Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Witam! Mam pewien problem. Otóż od pewnego czasu znika mi kursor, tzn. kursor jest widoczny na ekranie w jednym miejscu i zmienia się gdy najadę np. na miejsce, w którym można pisać na taki, na jaki powinien. Problem w tym, że kursor ten nie rusza się z miejsca i muszę wszystko robić na wyczucie :mur: . Problem nie pojawia się po włączeniu jakiegoś programu, wyjściu z gry, itp. po prostu popracuje jakiś czas i nagle kursor znika :angry: Wtedy pomaga jedynie reset (a i tak zazwyczaj kilka minut po zresetowaniu znika znowu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 a uzywasz standardpowych kursorów jesli nie to zmien na standarode mozesz tez u ustawieniach myszki w panel zaznaczyc ze jak nacisniesz ctrl to w kólku pojawi ci sie kursor co w twoim przypadku ułatwi parce;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baddo Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Używam standardowych. Próbowałem nawet zmieniać na inne ale nicc to nie daje... :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Reinstalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Reinstalka Kocham takie debilne rady :) Reinstalka to ostateczność!!!! Mnie trapiło to do niedawna . Można było naprawde ku..ami rzucać jak sie robiło wszystko na "ciemno". Próbowałem zmieniać sterowniki od grafy od MOBO itp nic to nie dawało .... Włączyłem pokazywanie śladu wskaźnika i ustawiłem na bardzo krótki czas od tej pory problem zniknoł . Kursor sie nie wiesza !!! Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) Kocham takie debilne rady...Forumowicz już w pierwszym zdaniu dał się poznać od strony kultury osobistej. Edytowane 16 Lutego 2006 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Moje stwierdzenie jest tutaj jak najbardziej trafione . Powinieneś sie zastanowić nad tym czy ty cokolwiek wniosłeś ciekawego do tego tematu . Udzieliłeś sie (masz do tego prawo a jakże) dając rade naprawde debilną :mur: :mur: Jak z powodu takiej błahostki jak znikanie kursora można poradzić komuś reinstalacje systemu??? Nie chciałem urazić twojej osoby ( nie twierdze że jesteś debilem ) moim stwierdzeniem natomiast podtrzymuje że twoja rada była debilna. Zamiast dochodzenia kto jest mądrzejszy i kto mniej debilny dojdźmy do przyczyny powstania usterki o której jest w temacie. Bo rozwiązanie problemu które u mnie działa już znamy. Ja stawiam na padającą zasiłke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) Szukanie winnego w ustawieniach systemowych - 2 tygodnie. Reinstalacja systemu - 30 minut. Czas - bezcenny. Dla jednych pozostawiam czasochłonne rozpierniczanie systemu na kawałki w celu naprawienia jednego z wielu symptomów padającego windowsa. Inni jak ja zadowolą się reinstalką i zrobieniem kopii partycji na przyszłość. Edytowane 18 Lutego 2006 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...