cinek204 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Witam mam pytanie jak podłączyć taki wyświetlacz jakiś schemat może bym mógł połączyć keble do wyświetlacza tak jak tutaj pomocy!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Poszperaj po forum, jest tego tutaj sporo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 poszukaj schemat zgodny z programem Smartie. Wpisz sobie w google Smartie i zobacz stronę tego programu i tam jest schemat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek204 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 mam pytanie czy dało by rade podłończyć pod to lcd który chodzi np. na jjakimś kontloreże samorobnym ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 mam pytanie czy dało by rade podłończyć pod to lcd który chodzi np. na jjakimś kontloreże samorobnym ?? Poprosze o translacje na jezyk polski. bo jako tako rozumiem podłończyć, ale co to jest "kontloreże" to mge sie tylko domyslac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek204 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 bo w jednym rpojekcie widziałem by podłończyć wyświetlacz trzeba wytrawić płytke i ją polutować i moje pytanie jest takie czy przez taka taśme połończe taki wyświetlacz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Damn.. naucz sie pisać po polsku - wiem że trudny jezyk.. Potem poszperaj i poszukaj na forum/google.. Gwarantuje Ci ze bedziesz spełniony.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...