teodorre Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) Mam problem. Niedawno założyłem neostradę i od tego czasu komputer mi się zawiesza w najmniej oczekiwanych momentach. Np. gram sobie w Heroes III i nagle...ciach.Zawiesił się. To samo z Diablo II i wszystkimi grami w jakie grałem od tego czasu. Windowsa re-instalowałem kilka razy i nic! Co mam robić? POMÓŻCIE!!! Mój komputer to 2,4 ghz Celeron, Sapphire Radeon 9800PRO, ASRockP4VT8+, dysk 40GB 512 MB RAM więc w tej konfiguracji raczej takie gry ciąć sie nie powinny:) Edytowane 24 Stycznia 2006 przez teodorre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Też obstawiam przegrzanie, temperatury sprawdzisz tym programem: http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=93&id=1183 I podaj też na wszelki wypadek markie i moc zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teodorre Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) Zasilacz to 300W ATX. Tylko że wczesniej wszystko działało i nic nie zmieniałem w kompie. P.S. Mój procek to zwykły celeron 2,4. Edytowane 24 Stycznia 2006 przez teodorre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr Smith Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Sprawdź miernikiem napięcia na zasilaczu. Temp możesz sprawdzić programem SpeedFan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 P.S.Jak sprawdzić temp.w kompie?Ściągnij ten program co dałem linka, potem: Komputer->Czujnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teodorre Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 temp. płyty głownej: 44max, temp. procesora:37 max,cooling fan\procesor:4.4max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr Smith Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Masz wysoką temp płyty głównej. U mnie średnio jest 30*C. Zdejmij chłodzenie z chipsetu, przesmaruj porządną pastą temoprzewodzącą a jeśli to nie pomoże to daj tam jakiś wentylator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teodorre Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 W tym rzecz ze w kompie nic nie zmieniałem i wcześniej było dobrze. Jaki może być inny powód? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teodorre Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ludzie ja zwariuję!!! Zawiesza się! ARGH&%^*&^ Nie wytrzymam pomóżcie błagam!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zawiesza ci się tylko podczas grania? Podaj więcej szczegółów. Sterowniki do płyty najnowsze próbowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teodorre Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 tylko i wyłącznie w grach. Sterowniki do płyty głównej mam te od producenta co to były w pudełku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forum Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) zajebiscie dobre te posty mhuahahaha :D jeszcze do nich powinno dojsc 1.przesmarowanie calej obudowy maslem 2.zakup oczywiscie nowego markowego zasilacza 3.zakup TV plazmy 42" Edytowane 25 Stycznia 2006 przez forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...