kisiel91 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 no miałem:D na początku odrazu pomyślałem że to coś z dyskiem bo przy instalacji się wyłączał :D. A co do pojego przed poprzedniego :) posta. To czemu mógł się mojemu kumplowi w gta sa komp zawiesić na kilka minut po czym się odwiesił :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 moze zasilacz siada, zmierz napiecia MIERNIKIEM ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 wiesz jakbym miał jak to bym zmierzył :D a ponieważ go nie posiadam to nie zmierze :) no ale chyba nie powinien bo go dopiero co kupiłem. :/ przeinstalowałem windowsa i jak narazie komp zaciął mi się dwa razy w windowsie a jak grałem nie :D ale pewnie niedługo bede na to czekał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Z GTA SA się tak czasem dzieje, tzn mi się zatrzymuje na chwile tak jakby się zawiesił, tylko muzyka gra normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) a ile trwa ta chwila :D? bo u niego to było jak onmówił około 5-10min. bo jak się zawiesił to poszedł do wc :D i nie wie dokładnie kiedy się odblokował...mówi też że nie było słychać dźwięku....no ale zapomniałem spytać czy nie szedł gdzieś po ulicy i mogło przecież nic nie jechać więc wtedy można powiedzieć że nie ma dźwięku. To znaczy że można powiedzieć że się nie zawiesił :D więc przyczyną moich zacięć jest chyba płyta główna :/ Edytowane 29 Stycznia 2006 przez kisiel91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 to ze zasilacz niedawno kupiles o niczym nie swiadczy ;) zdarzaja sie nowki z wadami, pozycz od kogos zasilacz (tylko nie zaden codegen itp ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) no ale jak byłem u kumpla i sprawdzałem moje części to w kompie były : Athlon xp 2000+ 512mb ddr radeon 9550 jakaś płyta główna 2 dyski twarde (40gb i 160 gb) 2 napędy dvd ( w tym jedna nagrywarka ) a to wszystko było zasilane moją zasiłką. I komp się tylko jak mówiłem na 5 min zawiesił w GTA SA. Więc to nie chyba wina zasiłki. A jak u mnie zamontowałem spowrotem moje części to komp mi się już od wczoraj zawiesił w windowsie 5 razy ;/. PS. Czy jeżeli jedne moje pamięci ram mają czas dostępu 5ns a drugie 7ns to może być konflikt między nimi? Obydwie są po 256mb ddr i elixira czy coś. PS2. niech ktoś odpowie;) Edytowane 30 Stycznia 2006 przez kisiel91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Wychodzi na to że płyta główna skoro na kolegi płycie wszystko śmiga ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) u mnie tak było na starym kompie ze sie zawiesił to tylko raz,obraz w miejscu stanął wina pamiątek,chyba sie przegrzewały jakies ramosteki^^ Czy jeżeli jedne moje pamięci ram mają czas dostępu 5ns a drugie 7ns to może być konflikt między nimi?kumpel tak miał i na nic nie narzekał Edytowane 30 Stycznia 2006 przez Caehl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 No też sądze że to płyta więc czeka mnie wymiana bo zaczął sie znowu dziwnie często wieszać w windowsie i nie jest to miłe doznanie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 właśnie sobie uświadomiłem że moja płyta główna(chyba ona) poprostu chyba nie lubi się z ati ponieważ miałem wcześniej na próbe ati radeona 9250 256mb, 9550 HiS i tego co mam teraz. Na wszystkich komp się wieszał :/. Co prawda nie wiem czy wtedy to nie była wina zasilacza bo miałem jakiejś nieznanej firmy 350W z linią 12V=12A. Wyruszam więc na poszukiwania jakiegoś geforca u kumpli na AGP, bo zauważyłem że wszyscy jak narazie są na PCI-e :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...