majkel112 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Chcialbym kupic nowego kompa przede wszystkim do gier. Mam 2000 zl. Mam nadzieje ze pomozecie i wrzucicie troszke waszych pomyslow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel112 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Jednego w tym wszystkim nie rozumiem Athlon 64 3200 Częstotliwość taktowania procesora 2,2 GHz Częstotliwość szyny FSB 400 MHz Pojemność pamięci cache 512 KB Pentum 4 3.0GHz Częstotliwość taktowania procesora 3,0 GHz Częstotliwość szyny FSB 800 MHz Pojemność pamięci cache 2048 KB Zawsze myslalem ze jesli procesor ma wysoka czestotliwosc taktowania i do tego duze FSB i pamiec cache to jest lepszy od tego slabszego a ty wszyscy preferuja Athlona. Dlaczego???? Moze mi to ktos wyjasni :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Siema. Jak do granie to polecam zajrzec TUi TO. Czyli zestawy dla Graczy od AMD i INTEL(ceny podzespołów uległy zmianie więc wyniesie Cię trochę mniej. ale także możesz zastsosowac inne(lepsze wg. Ciebie) podzespoły). POZDRO i mam nadzieję że ci pomogłem(chodź trochę). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Athlon ma krótsze potoki wykonawcze. BTW 3200+ Ma taktowanie 2.0ghz, a fsb pentiuma to 200 i mnożysz przez 4-tego o intelu nie jestem pewien więc jak by co poprawcie mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...