jacusix Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Kupilem radiatorki na grafike...przylepiłem je dwustronna taśma przewodzącą ciepło ( taka przezroczysta) jednak przez przypadek jeden z radiatorków odkleił mi sie a taśma sie zabrudziła...Chciałem nałożyc nową ale gdzieś mi ją wcieło...za to znalazłem inna taśme dwustronna ( kupioną w jakimś papieniczym) wyglada ona identycznie jak ta na co nią przykleiłem radiatorki...czy ona bedzie sie nadawała?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 pewnie tak... sprawdź bo my ci tego nie powiemy chyba że telepatycznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 kup za te 2 czy 3 zl taśme termo 3m...jest bezkonkurencyjna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 kupiłem takie trzeba bardzo szybko zerwać ale to bardzo żeby było perfect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zwykła biurowa tez może byc kolega ma zamontowane radiatorki na takiej taśmie i jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 A co myślicie o tych miedzianych paskach z http://www.4max.pl/default.asp?g=130&gg=67&produkt=609 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 jak najbardziej okey.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...