DoThAn Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 witam a więc jak każdy w tym dziale mam problem z wyborem karty graficznej dysponuje 340 zł koledzy mówią mi żebym wziął gf bo to marka i w ogóle a ja się zastanawiam czy nie wziąć radeona ATI 9700 podobno w testach jest porównywalny ale jednak szybszy co o tym sądzicie?? czekam na wasze odpowiedzi ja sugeruje się głównie cenami w allegro i tam tez zamierzam kupić swoją karate jeśli macie inne sugestie to wklejajcie linki z allegro bardzo mi zależy na wydajnej karcie graficznej no ale niestety tylko do tej kwoty 340 zł pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 ja bym brał 6600 pan PX..... ma za 360 poszukaj 6600 ASUSA niestety OEM rozumiem że karta na AGP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoThAn Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 tak oczywiście zapomniałem napisać że ma być AGP :) a ktora karta jest szybsza??a może macie inne modele do zaproponowania ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...