ETHNE Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Witam wszystkich.Krece juz jakis czas sprzeta,ale od dawna nurtuje mnie jedno pytanie.Powiem tylko wczesniej ze mam nf7 2500+ 1024bh5 twiny.Proc sie daje krecic kosmicznie wg mnie bo potrafi poleciec na 242mhz no ale ma zablokowany mnoznik na 11.Ustawienie 242mhz bylo testowane na 1x256 i dlatego taki dobry wynik bo wiemy co sie dieje z nf7 po wlozeniu duala 1024(kontroler nie wyrabia)i juz nie jest tak rozowo z magistrala.Tak ze teraz to ani 230mhz nie moge pociagnac.I moje pytanie wreszcie.CZY DA SIE PRZESTAWIC MNOZNIK Z 11 NA 11,5 TAK ZEBY PROC STARTOWAL JAK 2600+(czyli 11,5x166=1917).TYLKO ZEBY NIE BYLO NIEPOROZUMIEN NIE JESTEM LAIKIEM W TYM TEMACIE I NIE PYTAM CZY DA SIE ODBLOKOWAC MNOZNIK TYLKO CZY DA SIE ZROBIC TAK ZEBY SE DALEJ BYL ZABLOKOWANY TYLE ZE NA 11,5 A NIE NA 11. Na www.ocinside.de jest ten pin mod guide czy jesli bym go zastosowal tzn kombinacja pinow dla mnoznika 11,5 to proc by na takim mnozniku zaczal odpalac???? Pozdrawiam wszystkich i zycze max wynikow w oc. aha dodam jeszcze ze patrzylem tu i tam i nic sensownego nie znalazlem na ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 masz nf2 czyli ani pinmod(prawdopodobnie) ani L1 mod nie zadziała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 1 :arrow: Tytuł tematu 2 :arrow: Chyba jest temat o NF7. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...