wegorz91 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Witam, Mam pytanie, w moim ukladzie Wc (Wlasnie budowanym) przy chlodnicy wlasno recznie robionej, potrzebuje poloczyc kilka rurek z kolankami miedzianymi (fi12). zastanawiam sie czy POXIPOl da rade skleic rurki z kolankami i czy nie bedzie pod cisnieniem przeciekac?? czy jest moze jakis inny sposób?? Aha wiem ze mozna to kleic cyną za pomocą palnika, ale to troche nie estetycznie wyglada.... dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Poxipol po jakimś czasie kontaktu z wodą rozmięknie. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=74034 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) Aha wiem ze mozna to kleic cyną za pomocą palnika, ale to troche nie estetycznie wyglada.... Zasada 3 "jeżeli" ;) Jeżeli nie masz bladego pojęcie co i jak to masz TO Jezeli nie masz chęci i nie chcesz nawet spróbowac to nie bierz sie za WC. Jezeli masz wprawę to połaczenia lutowane wychodza praktycznie nie widoczne. Edytowane 24 Stycznia 2006 przez muciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 jak lutujesz blisko nagrzewnicy ryzykujesz jej rozlutowanie mozna sie starac temu zapobiec jednak nie zawsze to jest mozliwe, co do poxipolu u mnie juz sie trzyma ponad rok i jakos nic nie cieknie tylko musi dobrze wyschnac wygrac go zawsze mozna na grzejniku czy cos ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZUK Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) ... Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez SZUK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Sugerowałem się tą: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=120064 i innymi opiniami ludzi "klejących wodne" poxipolem. Sam nie mam takich doświadczeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 ...i innymi opiniami ludzi "klejących wodne" poxipolem. Sam nie mam takich doświadczeń. na swoim przykladzie potwierdzam, latalem kiedys kadetta poxipolem i zawsze po jakims miesiacu albo dwoch pojawialy sie przecieki a poxipol dalo sie wybierac lyzeczka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) http://www.mod-planet.com/index.php?module...page&pageid=276 :rolleyes: Ops nie zauważyłem że 2 post to link do tego samego tylko na tym forum <_< ;] Edytowane 25 Stycznia 2006 przez Morf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) Zabiore sie za lutowanie... Kupilem paste , cyne i oczywiscie kolanka i rurki ... W sklepie doradzili mi zeby uzyc palnika z malym plomieniem bo lutownica moze sobie nie poradzic z rurka i kolankiem i jak sie poswieci troche czasu to wyjdzie naprawde ładnie... Edytowane 25 Stycznia 2006 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...