DareDevil Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 mam LimeWire 4.10.5 i zassysałem pliki na których mi zależało. komp zaliczył zwieche i po resecie scandisk obciął mi dwa pliki: downloads.bak downloads.dat wyczyściło mi liste tego co ściągałem. gdy chce ściągnąć inny plik to te dwa pliki automatycznie się tworzą. teraz pytanie jak do tych plików dodać te które ściągałem? np. film w połowie jest na dysku i jak wznowić jego ściaganie? Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 do tego sie chyba nie da wrocic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 a może jednak? bo mam słabe łącze i ściąganie tego wszystkiego od nowa jest praktycznie niemożliwe :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 moim zdaniem to nie mozliwe, ale poczekaj chwile moze wypowie sie jakis ekspert.. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 wydaje mi się ze jest jakiś sposób zeby dodać jakoś te pliki do listy Download programu i dokończyć ściąganie. pytanie tylko jak? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 może jednak zna ktoś jakiś sposób? jakaś edycja pliku czy coś? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...