Gordons Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Witam planuje zmiane sprzęta sianka mam tylko jakies 1200 PLN myślałem o : Asrock Dual SATA2 A64 3.0 s.939 coolerek na procka jakieś ramy PDP 1GB pewnie jakiś zasilacz bo na starym juz nie pociagne(ROPLA Max 270W) budke zostawie płyta powinna się zmieścić :P a karta graficzna puki co zostaje z opisu czekam na dobre rady porady :):) z Góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) Zasilacz bierz fortona 350-400W, imo konfiguracja bez zastrzeżeń. I wentylator arctic freeze 64pro. Edytowane 24 Stycznia 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Dobra konfiguracja tylko o grafie musisz pomyslec lepszej na przyslosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordons Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 dlatego właśnie chciałem ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> tą płytke bo póki co pójdzie mi ta stara grafa a póżniej coś na PCIexpres może ktoś by mi jeszcze polecił gdzie najtaniej w Poznaniu zakupić te klamoty wiem jedynie że te płytki wszędzie ta sama cena :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShadowMaster Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Kurde że ja o takiej konfiguracji nie wymyśliłem ale ja nie miałem nawet takiego budrzetu jak 1200zł! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amfidiusz Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 może ktoś by mi jeszcze polecił gdzie najtaniej w Poznaniu zakupić te klamotyJa polecam internetowy sklep Apollo.pl. W Poznaniu wprawdzie nie mają filii, ale ceny w tym sklepie są na prawdę oszałamiające. Z przesyłką wyjdzie Ci taniej, niż byś kupował na miejscu :D /BTW: Wie ktoś może, ile trzeba napisać postów, żeby pozbyć się tego przedrostka "początkujący" pod Avatarem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordons Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 bardzo przyjemny sklepik cenki rewelacyjne moze nawet uda sie dostac sempka 3,0 na s.939 to by zacisnilo moj budzet :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...