maxik Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Witam mam karte graficzną GAINWARD FX 5200 NA PCI PRO/660 TVDVI 128MB i nie wiem jakie będą dla niej najnowsze i najlepsze sterowniki możecie mi dac jakies dobre propozycje sterów?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Szukaj, sprawdzaj takich tematow jest PELNO!!!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxik Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 :D Szukaj, sprawdzaj takich tematow jest PELNO!!!!! :mur:No wiem ze pełno ale ja chce jak najnowszych sterów do tej karty i jak najwydajnieszych a nie byle jakich. Więc dajcie mi jakieś linki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=92841 nie raz byla juz podawana ta strona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 jesli chodzi o najnowsze to www.nvidia.com, ale jesli chodzi o najwydajniejsze to musisz sam poprobowac i poszukac na forum, naprawde duzo jest takich tematow, bo to zalezy od twojego configu... pamietaj najnowsze nie zawsze oznaczaja najlepsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...