dawi Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Która z wymienionych płyt tzn. ASUS A8N5X , MSI K8N Neo4-F , GIGABYTE GA-K8NF-9 jest najlepszym wyborem pod tego procka? Interesuje mnie żeby tylko żeby dało się trochę podkręcić proca i działał na niej sata 2, cool & quiet, najlepiej bez wentyla na chipsecie a jeśli już to cichy. No i oczywiście żeby nie było z nią żadnych problemów :) Co polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 asrock dual sata II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 asrock dual sata II Popieram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawi Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ja tylko nieskromnie chciałem przypomnieć, że interesują mnie tylko te 3 wymienione płyty. Coś im brakuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) A czemu tylko te trzy płyty? Edytowane 24 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 1. w dwóch pierwszych brakuje mi FireWire 2. na pierwszej płycie masz radiator na mosfetach 3. na ostatniej nie ma PCIe x4 4. na ostatniej nie ma wyj. optycznego (chyba, że dają na śledziu) Ja bym brał Gigabyte'a. Optyki nie używam, a FW często więc po co dopłacać za dodatkową kartę. PCIe x4 - co do tego można kupić? Ja nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 faier wire masz do wyprowadzenia na śledziu dodatkowo trzeba dokupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...