XviD Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Wreszcie ruszyła pierwsza i tym samym jedyna w Polsce, internetowa rozgłośnia radiowa, tworzona przez osoby uzależnione od gier dla innych opentanych maniaków. Stacja ta to Radio Headshot - radio które ma zamiar zawojowac nasz rynek nieprzeciętnymi audycjami i rozwiązaniami których jeszcze nikt nie widział u nas. Twórcy zapewniają sprawozdania z wszelakich imprez i expo związanych z komputerami i grami komputerowymi. Oczywiście nie zabraknie muzyki, nadawanej 24h/dobę. Aby samemu się przekonać, wystarczy wejść na stronę www.hsradio.pl i kliknąć na wielki przycisk PLAY na górze strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Wyglad strony bardzo mi przypadł do gustu :!: Graficzka z logo Winamp'a jest świetna! Przed chwilą odpaliłem radysko, leci kawałek kojący duszę po całym dniu cholernej pracy ;) Pozdrawiam :!: EDIT: Słuchajcie tego radia, leci tam nawet Cypress Hill! ;) Stare, najwspanialsze kawałki :!: ;] Edytowane 26 Stycznia 2006 przez KrokOboK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Znudzi sie wam, tez kiedys z kumplami radio zrobilismy ;]]]] Ale ogolnie spoko, szkoda ze techno teraz leci. Moze Kazika byscie zapuscili ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacol Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Może opowiecie coś o swojej licencji :P Nie no spox. Kiedyś też miałem radio... BSE Radio się nazywało. Niestety brak licencji co z tym idzie puszczanej muzy, a takze brak pozadnego serwera przyczynil sie do upadku. Szkoda bo moglo byc tak fajnie. Dodam jeszcze tylko, że bardzo mi się strona podoba. Ciekawie zrealizowana i z pomysłem. Edytowane 27 Stycznia 2006 przez Zacol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fa!th Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 bardzo fajne radio :} goraco polecam :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Fajna strona, co do radia to jeszcze się wypowiem, jak dłużej wysłucham. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) A może przejdziecie na format AAC++, czy coś takiego. Ehh, tak pozatym to wchodze na radio a tu jakieś eskowe hity, no to nie uważam da dobrą rzecz, jak już bym chciał sobie komerchy posłuchać to zamiast zapychać neta wolę włączyć radio. Ale w ramówce widzę pozycję speedcorową :) Zapuścicie może kiedyś jakieś Goa albo PsyTrance? Edytowane 28 Stycznia 2006 przez xionc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...