Ziober Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Planuje za niedługo zrobić mały upgrade kompa. Proc to będzie AXP 1700+ AIUGA ze wzgledu na odblokowany mnożnik. Mam pare pytań: 1. Czy faktycznie wszystkie AXP1700+ z tej serii mają odblokowany mnożnik? 2. Czu są jakieś inne AXP 0,13 z odblokowanym mnożnikiem? Jesli tak to jakie modele/serie? Dzieki P O Z D R O W I E N I A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Co do pytania nr 1: Z cala pewnoscia tak ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 nie bede moderatorem i ci odpowiem Tak kazdy 0.13 ma odblo,kowany mnoznik a sprawdzic mozesz zawsze luknij na mostek l2 jak jest polaczony to git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 nie bede moderatorem i ci odpowiem Tak kazdy 0.13 ma odblo,kowany mnoznik a sprawdzic mozesz zawsze luknij na mostek l2 jak jest polaczony to git A nie L3?? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 któreT-bredy są unlock? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 któreT-bredy są unlock? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 oj sory to nie l3 i nie l2 to l1 chyba wiesz sam zapomnialem ale dol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 oj sory to nie l3 i nie l2 to l1 chyba wiesz sam zapomnialem ale dolA z tego co ja wiem to żeby odblokować T-breda trza zamalować jeden mostek L3. Postaram się jakiegoś linka znaleść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 czekam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 http://tweak.pl/engine/news?l=40 i zjedz troszke do dolu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Jak na razie znalazłem text RaF'a na FAQ w którym pisze "ale do odblokowania Athlona XP 2200+ wystarczy polaczyc ostatni (po prawej) mostek L3 ." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 U mnie RIRGA jest odblokowany. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Wszystkie thoroughbredy maja odblokowany mnoznik ,1700,1800,2200 <- to sa wersje A0 oraz 2400,2600,2700,2800+ <- to sa wersje B0, jednak zeby cieszyc sie odblokowanym WPELNI mnoznikiem trzeba miec plyte na KT400,nForce2 ,na KT333 slyszalem rozne opinie albo ze czesc dziala a czesc nie oraz ze wogole nie, tak czy siak trzeba zastosowac jeden drobny trik mianowicie polaczyc bodajze 5ty mostek L3(wystarczy naokolo nie trzeba nic wypelniac) lub jak kto woli polaczyc dwa piny procka.End of story :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Mój T-bred ma odblokowany mnożnik przynajmniej do 12.5 bo tyle max chyba mi płyta daje. Chociaż coś mi sie po głowie kołacze że było coś takiego że żeby dział mnożnik powyżej 12.5 trzeba go odblokować :roll: ale nie sugeruj sie tym to są tylko moje dywagacje. Fakt że działa mi każdy mnożnik od 5 do 12.5 Te 12.5 to aż nadto. Bardziej będe sie starał pociągnąć go magistralą. Póki co to osiągnołem 12.5x150 ale i tobie życze przynajmniej takiego proca jak ja trafiłem. Myśle że to nie kres jego możliwości te 12.5x150 osiągnołem prz 1.9V na Titanie TTC - DT5TB więc myśle że z normalną płytą i WC (które jest w drodze - jakoś mi sie strasznie dłuży jego produkcja) dobije do 2000MHz. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 któreT-bredy są unlock? :?:Na 100% te 1700+ i takiego chce zakupic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...