kosmalka Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 witam. mam hp 695c, ale się własnie wysłzyła i już nie mam na czym drukowac. musze kupic cos nowego (ewentualnie uzywanego) ale nie wiem za bardzo co????? znajomy poleca mi canon bjc3000 lub cos w tym stylu. Musi byc nie zadroga i tania w eksploatacji, a przede wszystkim w miare dobra i szybka, chodzi mi o zwykłe drukji, zazwyczaj tekst itp. Prosze doradzcie co warto kupic, coś dobrego i nie drogiego, co nie jest drogie w uzytkowaniu, bo nie usmiecha kupowac mi sie tusze za 50 - 100 zł. juz i tak za duzo wydałek na nie kasy pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk801 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 witam. mam hp 695c, ale się własnie wysłzyła i już nie mam na czym drukowac. musze kupic cos nowego (ewentualnie uzywanego) ale nie wiem za bardzo co????? znajomy poleca mi canon bjc3000 lub cos w tym stylu. Musi byc nie zadroga i tania w eksploatacji, a przede wszystkim w miare dobra i szybka, chodzi mi o zwykłe drukji, zazwyczaj tekst itp. Prosze doradzcie co warto kupic, coś dobrego i nie drogiego, co nie jest drogie w uzytkowaniu, bo nie usmiecha kupowac mi sie tusze za 50 - 100 zł. juz i tak za duzo wydałek na nie kasy pozdrawiam Jestes pewien, ze BJC 3000, a nie Pixma ip-3000?, bo to spooora różnica. Nawet jezeli - obie nie sa juz produkowane. Ale jezeli gdzies znajdziesz ip 3000 to bierz w ciemno. Super drukareczka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietya Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 szczerze? Kup jednego z najtańszych HP z okolic 150-200PLN jak skończy się tusz, sprzedaj drukarkę za 50PLN na allegro i kupuj nastepną. Przy obecnych cenach "zwyklych" drukarek nie oplaca sie rzucac na jakieś super sprzęty. W takich sytuacjach kupno zestawu nowych zasobników z tuszem przekracza wartość drukarki, więc się nie kalkuluje. Chyba że bawią Cię sprzety powyżej 500PLN.... :? Reasumując do zwykłego, szybkiego drukowania tekstu polecam drukarę HP serii 3XXX i więcej do szczęścia nie trzeba. Ewentualny zakup zestawu do ładowania czanego tuszu, który wystarcza na około 8 - 10 ponownych doładowań !! kosztuje 55PLN. Nad czym się tutaj zastanawiać?? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...