Skocz do zawartości
kosmalka

Jaka Drukarke Kupić ? - Help

Rekomendowane odpowiedzi

witam.

mam hp 695c, ale się własnie wysłzyła i już nie mam na czym drukowac.

musze kupic cos nowego (ewentualnie uzywanego) ale nie wiem za bardzo co?????

znajomy poleca mi canon bjc3000 lub cos w tym stylu. Musi byc nie zadroga i tania w eksploatacji, a przede wszystkim w miare dobra i szybka, chodzi mi o zwykłe drukji, zazwyczaj tekst itp.

Prosze doradzcie co warto kupic, coś dobrego i nie drogiego, co nie jest drogie w uzytkowaniu, bo nie usmiecha kupowac mi sie tusze za 50 - 100 zł. juz i tak za duzo wydałek na nie kasy

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam.

mam hp 695c, ale się własnie wysłzyła i już nie mam na czym drukowac.

musze kupic cos nowego (ewentualnie uzywanego) ale nie wiem za bardzo co?????

znajomy poleca mi canon bjc3000 lub cos w tym stylu. Musi byc nie zadroga i tania w eksploatacji, a przede wszystkim w miare dobra i szybka, chodzi mi o zwykłe drukji, zazwyczaj tekst itp.

Prosze doradzcie co warto kupic, coś dobrego i nie drogiego, co nie jest drogie w uzytkowaniu, bo nie usmiecha kupowac mi sie tusze za 50 - 100 zł. juz i tak za duzo wydałek na nie kasy

pozdrawiam

Jestes pewien, ze BJC 3000, a nie Pixma ip-3000?, bo to spooora różnica. Nawet jezeli - obie nie sa juz produkowane. Ale jezeli gdzies znajdziesz ip 3000 to bierz w ciemno. Super drukareczka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze? Kup jednego z najtańszych HP z okolic 150-200PLN jak skończy się tusz, sprzedaj drukarkę za 50PLN na allegro i kupuj nastepną. Przy obecnych cenach "zwyklych" drukarek nie oplaca sie rzucac na jakieś super sprzęty. W takich sytuacjach kupno zestawu nowych zasobników z tuszem przekracza wartość drukarki, więc się nie kalkuluje. Chyba że bawią Cię sprzety powyżej 500PLN.... :?

Reasumując do zwykłego, szybkiego drukowania tekstu polecam drukarę HP serii 3XXX i więcej do szczęścia nie trzeba. Ewentualny zakup zestawu do ładowania czanego tuszu, który wystarcza na około 8 - 10 ponownych doładowań !! kosztuje 55PLN.

Nad czym się tutaj zastanawiać?? B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi