pluszek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ostatnio mam problem z kompem i stwierdzilem ze to dysk, ale nie jestem pewnien w 100%, wiec prosze was o sprawdzenie SMART, wiem ze dokladny opis jest przyklejony ale on nie przekonuje mnie do kupna nowego dysku...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ostatnio mam problem z kompem i stwierdzilem ze to dysk, ale nie jestem pewnien w 100%, wiec prosze was o sprawdzenie SMART, wiem ze dokladny opis jest przyklejony ale on nie przekonuje mnie do kupna nowego dysku......a co się dokładnie dzieje z komputerem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Tnie sie:(Nie moge grac, sluchac muzy, ogladac filmow... Poszedlem z kompem do kumpla i na jego dysku gralem w Nfs: MW z 30min bez zadnej zawiechy...U mnie nawet nie moge pograc 5min bo ciecie i jedynym rozwiazaniem jest restart... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Witam. Masz problemy z wyszukiwaniem danych, zrób defraga dysku. Po defragu sprawdz jak działa powinno być ok. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Tnie sie:(Nie moge grac, sluchac muzy, ogladac filmow... Poszedlem z kompem do kumpla i na jego dysku gralem w Nfs: MW z 30min bez zadnej zawiechy...U mnie nawet nie moge pograc 5min bo ciecie i jedynym rozwiazaniem jest restart... :mur: pobierz program HDTech i zrób długi test Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ile masz RAM'u?. Wiesz, NFS-MW potrafi sie przycinac nawet przy 512, wiec moze problem nie tkwi wcale w HDD. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zobacz czy masz dobrze taśmę ATA podpiętą. Spróbuj na innej. Masz bardzo dużo błędów C7 a to zazwyczaj albo taśma albo kontroler. Te 01 też moga się przez to robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...