Jurgin Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 staralem sie szukac w archiwum, ale chyba nie mialem szczescia. :mur: poszukuje przyciski ktore nadawaly by sie na przedni panel, czyli power i reset, chcialem tez wywalic tam przycisk wysuwania cd. czyli trzy przyciski. zalezy mi na tym, zeby byly mozliwie male i plaskie, obudowa ma byc minimalistyczna i nie chce zeby mi cos wielkiego wyroslo na srodku, przy okazji fajnie byloby gdyby byly aluminiowe. od razu przyznaje sie ze jestem elektroniczna lama :mur: , wiec nie zasypujcie mnie kodami, tylko prosilbym o jakies przykladowe linki, albo chociaz jak to nazwac zebym wiedzial czego szukac np na allegro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik154 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=48152 ( tam są odpowiedzi :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 mozesz uzyc starych przelacznikow z budy - a button (ozdobke wykonac sam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurgin Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) dzieki za odpowiedz :) czyli cos takiego mogloby byc? http://www.euroelektronika.pl/oferta2.php?II=1452 tylko ze on ma trzy yyyy nozki :mur: elektrolama :( czy taki moze byc?! a jesli tak to jak podlaczyc? Edytowane 24 Stycznia 2006 przez Jurgin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _ANTEK_ Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 jak pewnie sam zauwazyles to te przyciski po wcisnieciu powracaja do swojego pierwotnego polozenia, po wcisnieciu zwieraja sie dwa styki i powoduje to reset badz power gdy rozbierzesz komputer i bedziesz chcial odpalic sama plyte bez przyciskow wystarczy zewrzec ze soba 2 piny (np. srubokretem) wtedy plyta rusza. nie widze najwiekszego problemu przy zlutowaniu dwoch "uszek" od przycisku do kabla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEEK Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Może poszukaj jakiegoś bardzo starego telewizora. tam są przyciski z nr programów (zazwyczaj 4). ja taki mam i całkiem fajnie wygląda bo wywaliłem go na góre i nie musze się zchylać do kompa żeby go odpalić, zresetować, lub wysunąć CD :D i cyferki moge podświetlić które się tam znajdują :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 www.go2sklep.elektroniczny.miasto.pl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurgin Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 www.go2sklep.elektroniczny.miasto.pl :wink: heh no tak, niby najprosciej... a tak przy okazji to LOL bo taka domene ktos sobie zaparkowal :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Jurgin ten przycisk który podałeś: http://www.euroelektronika.pl/oferta2.php?II=1452 może byc, bo jest to przycisko monostabilny. Co do podłączenia to musisz sam doświadczalnie sprawdzić które dwa styki po wduszeniu się zwierają. To chyba nie jest problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurgin Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 szukam dalej bo on jest troche wielki... przegladam ofersty sklepow, bo chodzi mi o jak najbardziej plaski i aluminiowy... zobaczymy co znajde <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEEK Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Patrz na allegro: przycisk nr1 przycisk nr2 (ten już taki sobie) przycisk nr3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurgin Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 hmmm zaczalem zastanawiac sie nad przyciskiem nr 3 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82821215 chociaz zmienialby on plaska koncepcje panelu... ale mozna by je zamontowac z boku, lub na gornej krawedzi panelu... heh trzeba to przemyslec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) Ten ostatni jest fajny. Jakby jeszcze do niego fajną budę dorobić to możnaby mówic znajomym, że Twókj komp to moduł z Mira który spadł Ci na pole. Edytowane 25 Stycznia 2006 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 heh no tak, niby najprosciej... a tak przy okazji to LOL bo taka domene ktos sobie zaparkowal :lol2: tak.. podobnie jak każdą inną nazwę z domeną miasto.pl.. eh Ty lolu Ty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...