Gość vadzior Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 http://gry.wp.pl/filtr;1,0;x;gra,26,11418,...iment;core.html gierka bardzo przypomina swat 4 byc moze dlatego ze jest tez oparta na silniku unreal 2.0 na sterydach ahh kiedy pojawia sie gierki na unreal 3.0 to bedzie jazda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 JEst juz full,Tek9 - zdawaj relacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 mi sie gra pdoba. na 100% jest lepsza niz beznadziejny lockdown. planowania tu nie ma ale jakos mi to nie przeszkadza. akcje rambo za bardzo tu nie wychodza, przeciwnicy dosyc dobrze celuja i mozna bardzo szybko zginac. jesli chodzi o grafike to jest ona na dobrym poziomie, jednak engine ewidentnie nie zostal dobrze zoptymalizowany. potrafi czasami ostra przyciac ( a64 3000 @ 2,45 GHz, 2 GB ram, gf 6800 128) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Jakby ktoś chciał zobaczyć film z gry to tutaj jest :P pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) ta gra to arcadowy syf , juz wole lockdown Edytowane 19 Lutego 2006 przez tek9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Zresztą jak wszystko co wyszlo na pieca prawie z tej firmy - konami to syf :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) nie az taki bardzo syf , sympatyczna gierka ale jak dla nie kogos lubiacego realizm to w niej jego za duzo nie ma , to taki arcadowy swat 4 , i nawet jest dosyc trudne , moment zagapienia i juz ciebie nie ma :) , lockdown jest lepszy pod wzgledem ze mamy wybor broni itp i ma lepsza grafike imo , gra ma swoje smaczki jak np uderzenie z piesci zakladnika zeby sie na podloge polozyl itp :D 7/10 , gdyby bylo wiecej krwi , i rany itp , to spokojnie 8/10 :) Edytowane 19 Lutego 2006 przez tek9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) @tek9 Wolę już grać w ten arcadowy syf, niż Lockdown, kór jest jak dla mnie głównym kandydatem do SHIT-u roku 2006. @Gregor1230 konami to syf - no comment <_< Edytowane 19 Lutego 2006 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Zresztą jak wszystko co wyszlo na pieca prawie z tej firmy - konami to syf :).Pozwól, że Cię nawrócę.... Konami to legenda, a nie syf B) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 lockdown to syf. regiment mi sie strasznie podoba. jest cholernie trudny. wszystko dzieje sie bardzo szybko wiec trzeba miec dobry refleks. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 tak silent hill to syf, metal gear solid to syf, może nie wypuszczają tylu tytułów co EA ale po wiekszości są to conajmniej gry dobre, i jest to firma dla gier której niejeden kupił konsolę, idź graj w lockdown, sapera, albo kolejnego tomb raider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 lockdown to syf. regiment mi sie strasznie podoba. jest cholernie trudny. wszystko dzieje sie bardzo szybko wiec trzeba miec dobry refleks. a ja myslalem ze tylko ja mam klopoty :D , bez kitu jest trudny , potrafi niezle zalezc za skore jak w ostatnim pomieszczeniu cie sprzatna zanim otworzysz drzwi , lockdown jest lepsze technicznie , w reg mogli zastosowac karme z aa sf albo flat outa a nie zrobili wszystko na odp.. , reflex to nic trzeba szybko oceniac sytuacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Pograjcie w to dłużej a później judgement :) bo jak to u Konami bywa, czym dłużej się pogra tym trudniej się oderwać ;]] i zaczyna sie dostrzegać najmniejsze szczegóły :P Co nie znaczy, że zawsze tak ma być. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 ja teraz mluce tylko w to :) nie ma nic piekniejszego od biegania ze shotgunem w ciasnych pomieszczeniach :) wbilem sie tez na jakis serwer. zrobilismy kilka misji co-op. swietna zabawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) ja teraz mluce tylko w to :) nie ma nic piekniejszego od biegania ze shotgunem w ciasnych pomieszczeniach :) wbilem sie tez na jakis serwer. zrobilismy kilka misji co-op. swietna zabawa na gora 20 min , pogralem z kumplem troche w coop i nas znudzilo po ktorejs tam misji , nic sie nie robi tylko biega jak idiota z bronia strzelajac do wszystkiego co sie rusza :/ mapy sa kiepskie , przeciwnicy wbiegaja pod lufe jak debile , swat 4 bije to na glowe pod kazdym wzgledem Edytowane 20 Lutego 2006 przez tek9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) , bez kitu jest trudny , potrafi niezle zalezc za skore jak w ostatnim pomieszczeniu cie sprzatna zanim otworzysz drzwi , , nic sie nie robi tylko biega jak idiota z bronia strzelajac do wszystkiego co sie rusza :/ mapy sa kiepskie , przeciwnicy wbiegaja pod lufe jak debile to jak w koncu jest? :| Edytowane 20 Lutego 2006 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 jest trudny, ale tylko w ostatnim pomieszczeniu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) No jest trudny. Sam sobie czasem ledwo radze ;) . Chwila nie uwagi i po tobie :) Moim zdaniem lepszy od lockdown ,ale potrafi mocno przyciac . Edytowane 20 Lutego 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 to jak w koncu jest? :| ta gra wogole nie jest trudna , jest prosta jak chinski alfabet , ciekawe ktory z was elitarnych graczy przejdzie do room 3 w treningu w 4 sek rozwalajac wszystko :) , blednie to ocenilem , pierwsza misja daje mylne wrazenie a tak naprawde wszystko skupia sie do pedu na leb na szyje i eliminowaniu wrogow , mamy okreslony czas w ktorym musimy sie zmiescic np 1:40 do 2 min tyle ze o tym dopiero dowiadujemy sie jak jest mission failed :D , normalnie grajac w to tak jak w kazda tego typu gre przecietnie zajelo by to jakies 5 min , wyglada to w ten sposob , biegamy od jednego do drugiego pokoju strzelajac do terrorystow i powtarzamy ten schemat az wybijemy wszystkich , do tego dodac ai jesli wogole cos takiego istnieje w tej grze , modele ktore wolaja o pomste i grafike sprzed 4 lat i mamy goty 2006 :lol2: , pogralismy troche w coop i wszystkim sie znudzil po kilku rundach , bezmyslny shooter , gdzie wali na ciebie zgraja idiotow ktorzy sie pchaja pod lufe , czasami mialem wrazenie ze gra oszukuje , jak z h wie skad ktos strzelil mi w plecy , gdybym mial to teraz ocenic , to bym dal 4/10 , musialem byc niezle spalony aby dac temu syfowi 7/10 i sie pochlebnie o tym wyrazac :D , ocenilem gre za szybko na tle pierwszej misji :/ to jest moj ostateczny werdykt jako ze gra poszla sie ...... z rybkami , tym razem ojejku konami dalo ciala na calej lini , i gra nie staje sie coraz lepsza w miare jak grasz , im wiecej w to grasz tym masz wieksza ochote nacisnac uninstall :D , plus bieganie z shotugnem , to zart , chyba ze masz gamme na maxa , pomieszczenia sa ciemne a shotgun nie ma latarki , bieganie z shotgunem = samobojstwo :) w trybie cooperative , w dm nie gralem , i nie mam zamiaru , radze przejsc swat 4 jeszcze raz niz grac w to badziewie szczegolnie ze za jakis tydzien wychodzi dodatek do niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 The Regiment v1.01 Patch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 dla mnie osobiscie kolejna slaba gra...szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,26179;core.html Taktyczna pierwszoosobowa gra akcji The Regiment pojawiła się już na zapleczach sklepów, co zapowiada rozpoczęcie sprzedaży tytułu. Wydawany przez Konami FPS już w momencie debiutu dorobił się pierwszej łatki, aktualizującej program do wersji 1.01 i poprawiające drobne błędy oraz wydajność. The Regiment pozwoli pokierować nam oddziałem S.A.S. w walce przeciwko panoszącemu się coraz bardziej terroryzmowi. Ultra realistyczne zachowanie się postaci, inteligentni przeciwnicy oraz fabuła koncentrująca się na zapewnieniu dużej dawki emocjonującej akcji to atuty gry. :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość futureeman Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 po Waszych opiniach doszłem do wniosku, że nie warto w to grać, co jest lepsze r6 rockdown czy the regiment ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Z dwojga złego dla mnie Regiment mimo wszystko lepszy... pozostaje czekać na dodatek do Swata... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zresztą jak wszystko co wyszlo na pieca prawie z tej firmy - konami to syf :). Mialem skomentowac, ale sie powstrzymam... Slyszales grzesiu o takich grach jak seria Metal Gear Solid, Pro Evolution Soccer lub Silent Hill? Dziekuje, plonk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość futureeman Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) raven_88 -> w r6 lockdown miałem okazję grać i jako szczelanka nie jest taka zła, chociaż inteligencja przeciwników jest na niskim poziomie gra jest grywalna więc jeśli regiment jest lepszy to już nie wiem czy grać czy nie grać, czy the regiment jest taktyczną grą czy też raczej szczelanką jak lockdown ? Edytowane 21 Lutego 2006 przez futureeman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) co? regiment lepszy? buahaha przecież ta gra to jakiś arcadowy crap jak inaczej można nazwać grę która polega na wpadaniu do każdego pokoju i eliminowaniu wroga - który przeważnie po wejściu do pokoju obrucony jest plecami :lol: ,zero planowania, zero strategii, zero AI, kolizje przedmiotów i sposób w jaki przeciwnicy umierają woła o pomste do nieba i jeszcze na dodatek możliwość zbierania broni przeciwników jak w COD :lol: i strzelanie z niej, równie dobrze mogła by powstać na automaty do gier... Edytowane 21 Lutego 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Mówiłem z dwojga złego...dla mnie... co nie zmienia że się na obu ch...strasznie zawiodłem....:| może dlatego mi się bardziej Regiment podoba bo na niego nie czekałem...w przeciwieństwie do Lockdown'a... ehh Swat dalej nie do przebicia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 co? regiment lepszy? buahaha przecież ta gra to jakiś arcadowy crap jak inaczej można nazwać grę która polega na wpadaniu do każdego pokoju i eliminowaniu wroga - który przeważnie po wejściu do pokoju obrucony jest plecami :lol: ,zero planowania, zero strategii, zero AI, kolizje przedmiotów i sposób w jaki przeciwnicy umierają woła o pomste do nieba i jeszcze na dodatek możliwość zbierania broni przeciwników jak w COD :lol: i strzelanie z niej, równie dobrze mogła by powstać na automaty do gier... W lockdown JEST JESZCZE GORZEJ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 W lockdown JEST JESZCZE GORZEJ :lol:chyba sobie normalnie zagram :D i porównam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...