Skocz do zawartości
Gość vadzior

The Regiment

Rekomendowane odpowiedzi

@tek9

Wolę już grać w ten arcadowy syf, niż Lockdown, kór jest jak dla mnie głównym kandydatem do SHIT-u roku 2006.

@Gregor1230

konami to syf - no comment <_<

Chłopie a pokaz mi na Pc jedna choc dobra gierke z konam oprocz silent hilla bo kozak i mgs 1 !!! Grafika centralnie jak na PS2 i od groma bugow daj spokój syf i koniec. Lock down tez dramatem powiewa !!! O gustach sie nie dyskutuje ja stwierdzam ze teraz ta firma jak cos na pieca wydaje to syf i nie zmienie zdania. Legenda legenda ale na tym tylko to zostalo. Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sie czepiasz kucyk sie nacisnelo "u" a jesli chodzi o proevolution to nie gram bo nie przepadam za pileczka na kompie bo wole wyjsc na boisko i samemu pograc a nie siedziec i przyciskac jak debil w pilke nozna na kompie i patrzec jak mi brzuch rosnie - takie moje zdanie . Lepiej bys mi pomogl Kucyk z marc eckos getting up :P,.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a kto powiedział, że nie gram w piłkę na dworze? <_<

spray też możesz wziąć do łapy i pomalować jakiś wagon pkp, co będziesz siedział przed kompem i birceps hodował :>

co do Twojego problemu - nie pomogę bo nie gram w to

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe biceps juz jest :P , ale za spray sie idzie na dolek :) pozatym nie mam daru do graffitti, ale mimo wszystko pilki nie trawie na kompie . Szkoda ze nie grasz bo calkiem dobra gierka.

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sie czepiasz kucyk sie nacisnelo "u" a jesli chodzi o proevolution to nie gram bo nie przepadam za pileczka na kompie bo wole wyjsc na boisko i samemu pograc a nie siedziec i przyciskac jak debil w pilke nozna na kompie i patrzec jak mi brzuch rosnie - takie moje zdanie . Lepiej bys mi pomogl Kucyk z marc eckos getting up :P,.

Gregor1230 to po co grać w HL2 można wziać karabin i na ulicy postrzelać, też się spali kalorie a ile przy tym zabawy :lol: itd itd idąc Twoim tokiem rozumowania. Bez obrazy. Wymieniłeś mgs1 i silent hill i twierdzisz "tylko" ludzie dla tych "tylko" specjalnie kupili konsole jak jeszcze nie wyszły te tytuły na peceta, więcej nie trzeba tłumaczyć. Kucyk o peesie wspomniał. Na konsole mnóstwo pięknych gier z rąk Konami jest, teraz coraz częściej będą się też na pctach pojawiać.

pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi