Gość swofford Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 SWAT 4 jest o wiele lepszy ;P Patrząc na grafike :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) @tek9 Wolę już grać w ten arcadowy syf, niż Lockdown, kór jest jak dla mnie głównym kandydatem do SHIT-u roku 2006. @Gregor1230 konami to syf - no comment <_< Chłopie a pokaz mi na Pc jedna choc dobra gierke z konam oprocz silent hilla bo kozak i mgs 1 !!! Grafika centralnie jak na PS2 i od groma bugow daj spokój syf i koniec. Lock down tez dramatem powiewa !!! O gustach sie nie dyskutuje ja stwierdzam ze teraz ta firma jak cos na pieca wydaje to syf i nie zmienie zdania. Legenda legenda ale na tym tylko to zostalo. Edytowane 22 Lutego 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 tak spokuj do super gier z konami dodam jeszcze serie PRO EVOLUTION SOCCER B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Sie czepiasz kucyk sie nacisnelo "u" a jesli chodzi o proevolution to nie gram bo nie przepadam za pileczka na kompie bo wole wyjsc na boisko i samemu pograc a nie siedziec i przyciskac jak debil w pilke nozna na kompie i patrzec jak mi brzuch rosnie - takie moje zdanie . Lepiej bys mi pomogl Kucyk z marc eckos getting up :P,. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 a kto powiedział, że nie gram w piłkę na dworze? <_< spray też możesz wziąć do łapy i pomalować jakiś wagon pkp, co będziesz siedział przed kompem i birceps hodował :> co do Twojego problemu - nie pomogę bo nie gram w to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) Hehe biceps juz jest :P , ale za spray sie idzie na dolek :) pozatym nie mam daru do graffitti, ale mimo wszystko pilki nie trawie na kompie . Szkoda ze nie grasz bo calkiem dobra gierka. Edytowane 22 Lutego 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swofford Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Wiecie, że małe OT się zrobiło ;] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Wiecie, że małe OT się zrobiło ;] ?no teraz tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Sie czepiasz kucyk sie nacisnelo "u" a jesli chodzi o proevolution to nie gram bo nie przepadam za pileczka na kompie bo wole wyjsc na boisko i samemu pograc a nie siedziec i przyciskac jak debil w pilke nozna na kompie i patrzec jak mi brzuch rosnie - takie moje zdanie . Lepiej bys mi pomogl Kucyk z marc eckos getting up :P,.Gregor1230 to po co grać w HL2 można wziać karabin i na ulicy postrzelać, też się spali kalorie a ile przy tym zabawy :lol: itd itd idąc Twoim tokiem rozumowania. Bez obrazy. Wymieniłeś mgs1 i silent hill i twierdzisz "tylko" ludzie dla tych "tylko" specjalnie kupili konsole jak jeszcze nie wyszły te tytuły na peceta, więcej nie trzeba tłumaczyć. Kucyk o peesie wspomniał. Na konsole mnóstwo pięknych gier z rąk Konami jest, teraz coraz częściej będą się też na pctach pojawiać. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 dla mnie juz glupkowate jest to ze z komory wyskakuja...no wlasnie powinny luski a wyskakuja cale naboje, zobaczsie sobie na screenach - niezly LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...