nuras_en Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) Witam! Chciałbym kupic słuchawki do kompa. Mam na nie około 130zł, rozglądałem sie już za kilkoma ale nie moge się zdecydować. Słuchawek będe uzywał przede wszystkim DO GRANIA i troche słuchania muzyki. Chciałbym żeby miały potencjometr bo każdorazowe zmiana ustawień w grze dzwięku będzie mnie denerwować no i żeby były w miare głosne (ale bez przesady)... Co sądzicie o tych? - KOSS UR-29 Czekam na odpowiedzi. Edytowane 28 Stycznia 2006 przez nuras_en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Kossy są dobre ale jak chcesz do grania to zastanów się może nad jakimiś Creativami czy Logitechami. Może będą wystarczające a trochę grosza się zaoszczędzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 dzisiaj kupilem HD-202 Sennheiser moge polecic z czystym sumieniem slucham juz kolejnej plyty na nich i naprawde sa super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Juz kupiłem te KOSSy i są baaardzo dobre, jestem bardzo zadowolony. Po ich zakupie bylem w MM i słuchałem róznych: Sony, sennheiser, Philips i wiem, że dobrze zrobiłem. Może te topic posłurzy jako ogólny o słuchawkach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Ja też zbieram na kossy wcześniej miałem jakieś creativa nie powiem mogły być nawet troszkę basu dawały ale poszły po 3 dniach :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Templer Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Moge polecic model philips hp890.Mam je juz troche i sa spoko. Kiedys byly najbardziej rekomendowane w sieci w swojej cenie oczywiscie. Chodz to sluch.b.duze i b.dobrze odcinaja od zewnatrz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Moge polecic model philips hp890.Mam je juz troche i sa spoko. Kiedys byly najbardziej rekomendowane w sieci w swojej cenie oczywiscie. Chodz to sluch.b.duze i b.dobrze odcinaja od zewnatrz. Ja również polecam Philipsy, sam mam PHILIPSY HP840, są to takie HP890 bez stojaczka, paramtery niemal identyczne. Jakość dźwieku stoi na bardzo wyskoim poziomie. Zakładasz je i jesteś w innej krainie, muzyka nabiera nowego brzmienia. Są również super do gier, wcześniej miałem kłopot z lokalizacją dźwięku, obecnie słyszę jak koleś jest na drugim końcu mapy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Juz kupiłem te KOSSy i są baaardzo dobre, jestem bardzo zadowolony. Po ich zakupie bylem w MM i słuchałem róznych: Sony, sennheiser, Philips i wiem, że dobrze zrobiłem. Najważniejsze to satysfakcja :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 na szybkiego mam teraz MX200 Sennheiser dostałem do przetestowania są taniutkie i powinny ci starczyć do gier a i muzykę też da się słuchać :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Ja mam sennheisery hd207 i je polecam pod wzgledem parametrów są lepsze od hd202 a w praktyce to nie wiem i są tylko ok kilkanaście zł droższe od hd202 co prawda nie mają potecjometru ale dla mnie to nie problem. Nie kupowal bym jakiś philipsów z jednego powodu ta firma nie specjalizuje sie w robieniu słuchawek co innego sennheiser koss czy akg i raczej tymi firmami bym się zainteresowal ja wybralem HD 207 kupilem w media markt za 145zł i jeżeli ktoś lubi basy to te słuchawki mu się spodobają no i sennheiser to sennheiser. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK_MONKEY Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 dzisiaj kupilem HD-202 Sennheiser moge polecic z czystym sumieniem slucham juz kolejnej plyty na nich i naprawde sa supertak także miałem te słuchawki ale tylko dlatego że nie mogłem znaleźć Logitech Precision Gaming Headset, na drugi dzień znalazłem je i kupiłem, i miałem SH 202 i teraz mam jeszcze Logitech Precision Gaming Headset , Sennheiser jest bardzo dobry do bardzo głośnego odsłuchu muzyki, idealne dla DJ'ów, mają mocny bass, ale osobiście wolę Logitecha http://www.logitech.com/index.cfm/products...,CONTENTID=9523 , mają świetny mikrofon, maja także dobry bass, neodynamowy głośniki, świetnie leżą na głowie nie czuć ich w ogóle , mają pozłacane końcówki wtyczek oraz potencjometr, POLECAM, warte swojej kasy , kosztują około 130 zł więc WARTO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...