zyda Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) Witam! Potrzebuje plyty glownej pod sempka s939 ze zint grafa. Czaje sie na Asus A8N-VM CSM, a w najgorszym przypadku (nie)slynny gigaszajs z ktorym sprzedaja te semprony <_< Moze ktos napisac conieco o tej pierwszej mobo, ewentualnie doradzic cos innego? Edytowane 24 Stycznia 2006 przez zyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajo Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 ja polecam gigaszajs'a. Wytlumacz mi tylko dlaczego masz takie zdanie o gigabyte?? Ja mam juz 3 plyte glowna od Gigabyte i nigdy nie mialem z nimi problemow. Ta plyte moge polecic z czystym sumieniem!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 ten gigabyte jest dobry, egielda.com.pl jest tam jej test ja ją mam w komplecie z sempem i bez zmiany vcore(bo nie ma jej w biosie:! ) mam 260 imho płyta dobra w swojej cenie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...