maryan Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam Podłączyłęm niedawno internet z sieci kablowej facet przyszeł ustawić i wszystko działa lecz nie chciał powiedzieć jak to się ustawia jeżeli chciałbym zamiast mojego kompa podłączyć inny np kumpla. Wszystkie ustawiania połączeń są dane na automatyczne jednak podczas połączenia we właściwościach można wyczytać IP, bramy domyślne itd jest także podany jakiś serwer dhcp i usługa wins . Prosze powiedzcie mi gdzie sie to wszystko ustawia bo CI goscie z sieci kablowej nei chca nic powiedziec. będę wdzięczny za pomoc modem mam motoroli ale to chyba nie robi różnicy. Pozrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 jaki system jaki ISP ( cos wspomniales o modemie ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...