nezcu Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) Kupiłem niedawno kamerę miniDV panasonic nv-gs17, Mam problem :mur: . Obraz zgrywany z kamery na komputer (przy użyciu movie marker - win.xp) zapisuje się na komputerze w trybie przyśpieszonym i tak go też odtwarza. :blink: Co robić? Czy to ustawia się gdzieś w ustawiniach movie markera? Z góry dziękuję za udzielone rady. Pozdrawiam : :unsure: Edytowane 25 Stycznia 2006 przez nezcu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Pewnie zgrywasz przez USB? jak masz mozliwosc to podlacz przez FIREWIRE albo sprawdz tez u kogos znajomego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezcu Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Używam karty Fire Wire. Próbowałem przechwycić obraz przez program Video Studio 7 i tak samo - trzykrotne przyspieszenie obrazu - może to wina kamery?? Pomóżcie :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...