palantunio Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) Mam problem z monitorem Panasonica PanaSync P50i. Nie mogłem zainstalować na starym kompie Windowsa 98 bo podczas instalacji monitor sie wyłączał. Więc podłączyłem do tego kompa LCDka i wszystko poszło. Spowrotem podłączyłem Panasonica, na początku ładnie włączał się, ale w momencie kiedy miał sie pojawić pulpit to nic sie nie pokazywało(czarny ekran). Podłączałem ten monitor do drugiego kompa z Win XP i działał bez żadnego problemu. Co mam zrobic żeby działał ze starym kompem?? Edytowane 25 Stycznia 2006 przez palantunio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 a sprawdz czy podobnie sie dzieje na innej karcie graficznej podaj tez jaka ty masz, jesli masz wyjscie DVI to przez przesjciowke podepnij ten monitor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) Jaką masz kartę graficzną? Sprawdź w BIOSie taką opcję jak Assign IRQ for VGA czy jakoś tak, czy masz to włączone. Edytowane 25 Stycznia 2006 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam. Ja polecam tryb awaryjny i sprawdzenie rozdzielczości być może monitor nie wyrabia na początek 1024/768 i 75Hz. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palantunio Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) W starym VooDoo3 2000 16MB, podłączałem do innego kompa z Radeonem X800 i działał dobrze. Assign IRQ for VGA mam włączone. Edytowane 25 Stycznia 2006 przez palantunio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palantunio Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ok. Poradziłem juz sobie. Ale wielkie dzięki za pomoc. :? :lol2: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 podziel sie z nami jaka byla przyczyna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palantunio Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Przeinstalowałem Windowsa i walnąłem od nowa wszytskie sterowniki i jakimś cudem udało się. Jest ok! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...