diolek Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 siema mam pytanie czy da sie podkrecic athlona 750mhz na kardridzu, bez grzebania w procku czyli programowo , bo w biosie sie nieda , bo ten procek ma zablokowany mnoznik , ale czy da sie jakos inaczej go przekrecic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 siema mam pytanie czy da sie podkrecic athlona 750mhz na kardridzu, bez grzebania w procku czyli programowo , bo w biosie sie nieda , bo ten procek ma zablokowany mnoznik , ale czy da sie jakos inaczej go przekrecic? Mozna FSB ;)) Z tym ze pewnie masz tak jak ja cipset AMD IronGate (751) ktory przy FSB 110 jest juz stabilny inaczej ;) Mowiac krotko: szkoda zachodu. Zreszta tak z ciekawosci 1) jaka masz plyte pod SlotA 2) po co Ci szybszy procek? Zajmujesz sie grafika 3D? ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 dokladnie mam na chipie 751 a plyte mam Shuttla neizajmuje sie grafika , tylko tak bylem ciekawy czy da sie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...