Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jasne że malować!

MAluj jak tylko fantazja ci dopisze! Mieszkałem kiedyś z kolesiem którego obudowa (fabrycznie biała) została przez niego przemalowana na fioletowy, ale mu się nie podobał, więc ostatecznie przemalował na niebieski. Teraz podobno pyknął ją na srebrny metalic. Używał farby w sprayu. Ja swoją chciałem walnąć na czerwono, ale ostatecznie stwierdziliśmy że jej finezyjne kształty najlepiej wypadają na biało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jeszcze DOBRZE odtłuścić / ja malowałem przez 2 dni w sumie to założyłem tak z 3 pełne warstwy ( i rozwaliłem podczas rozkręcania i skręcania dwa palce i rozcharatałem nadgarstek :) /

też mam niebieski kp tylk oszkoda że mi wtedy farby brakło bo i monitor też by barwę zmienił / klawiórka i mysz są nienieskie/

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli bedziesz malowal czesci z torzywa (plastiku) to lepiej wczesniej trysnac podkladem spcjalnym (zapomnialem nazwy) do plastikow

To wyglada mniejwiecej jak lakier bezbarwny, ale smierdzi gorzej :?

Warto zastosowac, lakier w sprayu lepiej trzyma

Zaje***e wyglada buda trysnieta HAMMERITEm mlotowym metalicem

qmpel ma kolor miedzi, efekt super 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja ostatni barwie zasilacz - 2warstwy podkłady co 24h każda wyjuchana papierkiem ściernym 1000 i na to 2 warswty czerwonego każda też 1000 malowałbym dalej ale mi sie spary skończył a miałem resztki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...