B3wolf Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 No to ja wam dam zagwostke. czym malowac obudowę, chcę ją utrzymac w klimacie szarociemnoniebieskim ale nie mam pojecia czy ją sprayem lakierowac czy jak moze pomozecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Jasne że malować! MAluj jak tylko fantazja ci dopisze! Mieszkałem kiedyś z kolesiem którego obudowa (fabrycznie biała) została przez niego przemalowana na fioletowy, ale mu się nie podobał, więc ostatecznie przemalował na niebieski. Teraz podobno pyknął ją na srebrny metalic. Używał farby w sprayu. Ja swoją chciałem walnąć na czerwono, ale ostatecznie stwierdziliśmy że jej finezyjne kształty najlepiej wypadają na biało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Dobry sprej i do dzieła! - najlepiej samochodowy - ale przez 2-3 dni będzie lekko miękki i podatny na uszkodzenia.. Nakładaj ciekie warstwy w ostępach 1/2 godziny do skutku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 przed malowaniem przelec lekko obudowe w miare dorbnym papierem sciernym , nie tak zeby zdrapac stara farbe , ale tak aby nie bylo to gladkie i swiecace, ma byc matowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 i jeszcze DOBRZE odtłuścić / ja malowałem przez 2 dni w sumie to założyłem tak z 3 pełne warstwy ( i rozwaliłem podczas rozkręcania i skręcania dwa palce i rozcharatałem nadgarstek :) / też mam niebieski kp tylk oszkoda że mi wtedy farby brakło bo i monitor też by barwę zmienił / klawiórka i mysz są nienieskie/ pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Jezeli bedziesz malowal czesci z torzywa (plastiku) to lepiej wczesniej trysnac podkladem spcjalnym (zapomnialem nazwy) do plastikow To wyglada mniejwiecej jak lakier bezbarwny, ale smierdzi gorzej :? Warto zastosowac, lakier w sprayu lepiej trzyma Zaje***e wyglada buda trysnieta HAMMERITEm mlotowym metalicem qmpel ma kolor miedzi, efekt super 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 a ja ostatni barwie zasilacz - 2warstwy podkłady co 24h każda wyjuchana papierkiem ściernym 1000 i na to 2 warswty czerwonego każda też 1000 malowałbym dalej ale mi sie spary skończył a miałem resztki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Zapoznaj sie z tym http://www.vhforums.net/cgi-bin/ikonboard3...;act=ST;f=2;t=9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Wielkie dzieki jak juz pomaluje i wykoncze przesle foto:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...