=NaZcA= Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Pytalem sie juz na kilku forach ale nie byl w stanie nikt mi odpowiedziec.....moze tutaj znajde fachowców :wink: Chodzi mi o to czy da sie a jak sie da to jakim programem "wyjąć" dzwiek z plikow z googla np na mp3. Tam jest jakis dziwny format. Probowalem programem jednym ktory mi podal kolega, obsuguje kupe formatow ale akurat nie googla..... Ma ktos jakis pomysl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 zgrywac "na zywo" stereo-mixem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Parówkowy_Skrytożerca Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 a jak wyjąć dżwięk z filmu DivX lub Xvid? lub z DVD? chodzi mi dokładnie o Microcosmos i Macrocosmos ... mam to i na DVD i w postaci skompresowanej Xvidem ... ścieżka dźwiękowa mnie, że tak powiem relaksuje i uspakaja :) nie chce mi się od razy włączać DVD jeśli mogę walnąć dźwięk do MP3playerka i sobie słuchac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 @Parówkowy_Skrytożerca, http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=58634 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 OT: Ten sam parów co w xfie? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...