lenek Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam, wiem ze to może zabrzmi niezbyt mądrze, ale mam pytanie. Otóż kupiłem sobie w/w monitor podłączyłem i działa, aczkolwiek obraz jet jakby lekko zamglony, nie instalowałem jeszcze zadnych sterowników do monitora. Jest dołączona do niego płytka ale nie wiem czy trzeba te sterowniki instalować czy tez nie. prosze o wyrozumiałość i pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam. Drivery poinformują grafikę w jakich rozdziałkach może pracować monit ale ustawienie parametrów obrazu należy do ciebie. Wejdz w menu monitora i trochę pokręć będzie ok. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Dokładnie. Sterowniki nijak się mają do rozmytego obrazu na monitorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Samsungi tak juz mają, przy duzym odświeżaniu troszke rozmywają obraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Znaczy się słaba elektronika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenek Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Wielkie dzięki, w takim razie nie bedę żadnych sterów instalował, tylko ustawieniach monitora pokręce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvob Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Samsungi tak juz mają, przy duzym odświeżaniu troszke rozmywają obraz Ja nic takiego nie zauważyłem. Mam monitor jak w opisie, pracuję w 1024x768 (100Hz) i obraz jest idealnie ostry. :D Co do sterowników do monitora to jednak ja bym radził zainstalować. U mnie po tym zabiegu jest znacznie lepiej. Edytowane 26 Stycznia 2006 przez vvob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) ale mimo wszystko dla 17" zalecane jest w 1024x768 85hz Edytowane 26 Stycznia 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvob Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 U mnie jest elegancko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...