filipas Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam! Padla mi plyta glowna (procesor Athlon 1700XP + 2x512MB DDR) i jedyne co moge w miare szybko zorganizowac to Abit NF7-S2, Gigabyte Ga-7n400s-l, lub Ga-7n400Pro2. Sprzet ma chodzic stabilnie i w miare wydajnie(serwer plikow), zaden OC. Zastanawiam sie co wybrac, a moze poszukac innej plyty. Socet A to trocze przestarzala platforma, wiec zbytnio nie bede w nia inwestowal(250pln max). Dzieki za kazda odpowiedz. Pozdrawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Abit NF-7 albo Epox 8RDA, obie są bardzo dobre i stabilne. Gigabyte nie polecam, nie mam do nich przekonania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 zdecydowanie Abitnf7 - wypas plytka. A od GB trzymaj sie zdaleka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Abit NF7 a Gigabyte to omijaj szerokim łukiem!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartoleon Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Nie rozumiem skąd u was to uprzedzenie do Gigabyte. Bo ja od dwóch lat użytkuje wielokrotnie nagradzaną jako najlepszą platforme do nforce2 płyte Gigabyte - Ga-7n400Pro2 i moim zdaniem ta płyta jest super !!! Komp pracuje na niej bardzo stabilnie, jest maksymalnie wypasiona we wszystkie złącza zewnętrzne i daje rewelacyjne możliwości OC. A potwierzdeniem tego o czym pisze jest fakt, że mój Barton 2500XP pracuje w tej płycie stabilnie podkręcony do 2420 Mhz(11x220) przy opóźnieniach pamięci twinmos twister 2 2 2 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...