rado1450 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 tak jak w temacie . mam kupic ta karte . jednak zastanawiam sie czy warto dac za nia 1500 . moze jest jakas inna w podobnej cenie ??? moze ktos wyrazilby o niej opinie ?? czy bedzie wyraznie lepsza od zmodowanej gto2 ?? Mam dylemat co do karty i nie wiem co teraz zrobic ;/ a musze sie dosc szybko zdecydowac . pls help amd athlon 64 3000+ box (939) gigabyte ga-k8n-sli nf4-sli 939 ddr 512 pc400 kingston hdd caviar 160 gb sata zasilacz chieftec 420 gainward gf 7800 gt 256 mb 256 bit pci-e to znaczyt to ma byc taki komp ( zmiana z tego co w configu mam ) i nie wiem czy kupic gto2 i zmodowac czy tego gfa , ma ktos moze linka z wynikami w markach albo wogole o wydajnosci tego gfa ??? pls help ten gf ciekawi mnie bardzo :) zapodalby ktos jakies wyniki , napisal swoja opinie czy cos . config zmieniany na taki jaki dopisalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) 7800 kosztuje 1200 a nie 1500 ;) jak to roznica 200 zl miedzy gto2 a 7800gt to ja bym dawal ;p Edytowane 25 Stycznia 2006 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado1450 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 w sklepie podali 1523 taki jak w temacie , 1200 netto , 1500 brutto , a 1080 gto2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin.bossu Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Gainward jest przereklamowany :D Ja na twoim miejscu wziąłbym tego 7800 gt ale może innej firmy (będzie troche taniej). Jest lepszy od GTO 2, nowe technologie, a jeśli będziesz chciał jeszcze większej wydajności to kupisz drugą taka i dasz w SLI B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_pr Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) Ja ci polecam 7800GT od GALAXY. Z tego co słyszałem i widziałem świetnie się kręci no i można na niej bez problemu wycinąć 8000pkt w 3DMarku 2k5 po podkręceniu. Jak nie wierzysz to poczytaj o niej na forum. No i kosztuje 1200 zł z groszami (razem z Vatem :)) Edytowane 25 Stycznia 2006 przez jarek_pr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) ja mam ta karte i uwazam ze warto doplacic pare zlotych za 3-nia gwarancje door to door Edytowane 25 Stycznia 2006 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 ja mam ta karte i uwazam ze warto doplacic pare zlotych za 3-nia gwarancje door to door300zl to pare zlotych? pewnie ze NIE WARTO! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado1450 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) no to moze sie zapytam tak . czy pomiewdzy gainwardem a innymi roznica jest tylko kiedy ustawione sa fabrycznie ? czy jednak gainward i w kreceniu wypada lepiej ?? a moze leadteak extreame ? Edytowane 25 Stycznia 2006 przez rado1450 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 ale chyba większość 78ooGT to referencyjne karty NV i różnią się jedynie tym co w pudełku się dostaje, no i raczej GT za 1500zł się nie opłaca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin.bossu Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 no to moze sie zapytam tak . czy pomiewdzy gainwardem a innymi roznica jest tylko kiedy ustawione sa fabrycznie ? czy jednak gainward i w kreceniu wypada lepiej ?? a moze leadteak extreame ? A ile miałbyś dac za tego extreme? Bo widzę że nie jest on jakoś super podkręcony... Mógłbyś zrobic to sam i zaoszczędzic pieniądze :D Ja osobiście wybrałbym 7800gt gigabyte http://www.acris.pl/produkt.jsp?pid=6480 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ja bym był za 7800gt galaxy. Podobno bardzo dobrze sie kreca no i nie sa bardzo drogie (w porównaniu do np gainwarda). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...0entry1907394 moze tu bys sie zapytal zamiast zakladac bezsensowny temat?? szukanie nie boli :? temat do zamkniecia <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado1450 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) zamiast mi pisac ze szukanie nie boli i starac sie ze mnie idiote zrobic to sprawdz najpierw bo tam tez pisalem . sprawdze co beda mieli w sklepie i wtedy sie zastanowie , bo szkoda mi troche tyle kasy skoro inne tez sie ladnie kreca Edytowane 26 Stycznia 2006 przez rado1450 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...