phelps Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam, mam pewien problem, otóż nie moge nic nagrac na plyte, chodzi o to ze występuje jakis bład z kalibracja mocy lub cos ze nie moze odtworzyc "zakoncz sciezke", probwałem nagrac Nero i CDBurner XP pro3 i nie nagrywa, lecz dzisiaj poszedłem do kumpla sprawdzic u niego i normalnie smiga na wszystkich prędkosciach! Wiec prosze nie pisac ze nagrywarka nie działa, wg. mnie wydaje mi sie ze mam za słaby zasilacz i dlatego, chciałem zaznaczyc jeszcze ze nie mam dysku i nagrywarki podpiętych jedną tasma! prosze o odpowiedz! co to moze byc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phelps Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 dzieki wogole wszystkim za odpowiedz i zainteresowanie tematem :) dziękuję serdecznie!!! co to za forum jak nikt nie umie odpowiedziec ?? :( znajdzie sie ktos dobry (znający sie na komputerach bardzo dobrze)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 . mnie wydaje mi sie ze mam za słaby zasilacz jaki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...