dw7 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Mam monitor Relisys. w indtrukcji napisane jest że obsługuje odświeżanie 100Hz. I rzeczywiście obsługuje, ale pojawiają się czarne pasy pobokach i w pionie. Próbowałem coś kombinować w menu monitora ale nić nie pomogło. Wie ktoś może jak je zlikwidowac? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 ?? Jakie czarne pasy? Obraz nie jest na całym ekranie? O to chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemekc1 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Pierwsze co mi się nasówa - w menu monitora rozciągnij obraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam. Jakie pasy (czarne bordery) 100Hz owszem ale w jakiej rozdziałce może monitor już nie wyrabia. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvob Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Może obsługiwać 100Hz w 640x480 :D Sprawdź w instrukcji jaka rozdzielczość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw7 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Przy odświerzaniu 1024x748 i odświerzaniu 100Hz obraz nie jest na całym ekranie, a w menu monitora obraz rozciągnięty jest na maksa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Proponuje dać 1024/768 i refresh 75Hz, nie katuj tak monita bo padnie odchylanie poziome i serwis sobie zarobi. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...