Skocz do zawartości
Przemekc1

Syncmaster 959 Nf Vs 17" Philips 170b6cs Silver "class 1

Rekomendowane odpowiedzi

Na razie jestem nastawiony na monitor Samsung SyncMaster 959 NF za 1028zł. Moja mama była zapytać się w sklepie o tego samsunga, bo ja jestem chory i gościu jej powiedział, żę ze sprowadzeniem nie ma problemu, ale on polecałby "17" Philips 170B6CS silver "Class 1" za 1270zł. Jak myślicie opłaca się brać? Bo ja dalej sądze, że lepszą jakość obrazu zapewni mi ten CRT. Pomijając gabaryty i pobór prądu który byście wzięli? Ja się przychylam do CRT przede wszystkim z trzech powodów: kont widzenia, możliwość zmiany rozdzielczości bez utraty jakości obrazu i najważniejsze - smużenie. Mimo tego, że w niktorych monitorach podobno ni występuje to ja nadal je widze i strasznie mnie to denerwuje. No i to 242zł to przecież wbrew pozorom nie jest mało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wraz z monitorem dostaniesz kabel którego jeden koniec wetkniesz w ten otwór, a drugi do gniazdka.

Mniej więcej taki:

Dołączona grafika

Edytowane przez Excray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema,

Mam wlasnie taki monitor Samsunga. Monitor full wypas. Jest tylko jedna wada. Musze go sprzedac :angry: :mur: bo zmienilem miejsce i sie nie miesci. Klawiature musialbym trzymac na kolanach. W zwiazku z powyzszym musze kupic badziewiaskie LCD ktore moze pomozyc tylko o dorownaniu parametrami do tego CRT'ka :angry: .

BTW

Skad jestes moze chcesz kupic ode mnie monitorek? Zawsze to taniej niz w sklepie a reszte kasy mozna przeznaczyc na cos innego. Jakby co to jestem pod GG: 4551876. Jak go jeszcze nie sprzedam a bylbys zainteresowany to wal jak w dym.

Pozdr.,

disaster3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi