pcmax Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 moj obecny zaislacz to szeff 360watt 1136H i mam dzisaj do wyboru zamienic go bez doplaty http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=18978 czy warto?? nie wiem w sumie ktory jest lepszy nie chodiz o dB ale o trzymanie napieci stabilnosc pracy oczekuje szybkiej odpowiedzi bo musze dzisiaj zadecydowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Moim zdaniem warto bez zastanowienia. Ten Chief od Delty jest lepszy niż ten od Enhance. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 kurzcze nie mialbym problemow gdyby chodizlo o 360DF:) moze ktos wie czym sie roznia te zasilacze 1136h i Gps-350eb-101a 350watt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 To w ogóle inne konstrukcje. Moim zdaniem jeśli chodzi o Twój konfig to 350 od Delty będzie lepsza od 360DF Sirteca, ma mocniejszą linię 12V B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Delta lepsza, występuje również pod nazwą chieftec lub Enlight, ale nadal to ten sam zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 dzikeuje za pomoc wybraem 350 chiefteca i narazie jestem zadowolony zobaczymy jak pozniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 różnica jest jedna zasadnicza..... inna klasa energetyczna:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...