Skocz do zawartości
donio

Takie cuś dla hakierów :)

Rekomendowane odpowiedzi

Spoko nie kip ja sie pytalem jak wy przechodziliscie na kolejne levele a zaznaczylem ze jestem lama jezeli chodzi o takie rzeczy a ty odrazu musiales wyleciec z tekstem zeby pouczyc sie kilka lat .Ciekaw jestem co bys zrobil jakbysmy staneli na swiatlach  :twisted: (215KM robi swoje) to tez bys sie glupio czul!!!!!!. Zamiast mi odpowiedziec na pytanie i pouczyc mnie troche to robisz z siebie zarozumialego cwaniaka ktory wie ale nie powie i koniec .To by było na tyle. Pozdrawiam

nie bulwersuj sie tak ;]

zakladam ze wiekszosc z tych osob ktore 'przechodza kolejne levele' ma juz kilka lat nauki i doswiadczen za soba , wiec dlatego mowie ze jak nie mozesz rozgryzc pierwszego to wiele przed toba

ps. podpowiedz do 6. "sniff sniff" ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Geniusz pomocy :) bo mi sie mózg przegrzał i niemorze pracować stabilnie. Ciągle są jakieś artefakty.....  :D

Wogule mi wszyedł aceklmorstAAH taki username ... :)

a mi username wyszedl Try2ack nie pomylilem sie Try2ack teraz powiedzcie czy mam dobra technike... a haslo mi wyszlo spirauion

Masz chyba dobrą technikę ale złe wykonanie :wink: hasło to Try2Hack a nie Try2ack, a hasło jest całkiem inne ale sam spróbuj :D :D :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Geniusz pomocy :) bo mi sie mózg przegrzał i niemorze pracować stabilnie. Ciągle są jakieś artefakty.....  :D

a mi username wyszedl Try2ack nie pomylilem sie Try2ack teraz powiedzcie czy mam dobra technike... a haslo mi wyszlo spirauion

Mi sie wydaje że username to raczej Try2Hack :)

ale to mi sie tylko wydaje....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie wydaje że username to raczej Try2Hack :)

ale to mi sie tylko wydaje....

Tez mi sie tak zdaje ale wyszlo mi ack

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pier***e. Ludzie. Jak wy to robicie?? Dla mnie to magia. Pierwszy poziom przeszedłem, w drugim nie chce mi wejść. Znaczy się wydaje mi się, że hasło i user jest dobry ale nic się nie dzieje. Wiem, że ja to kilka poziomów niżej(nawet kilkanaście) jeśli chodzi o wiedzę, ale może dalibyście jakieś porady początkującemu?? Od czego zacząć?? Programowanie? W czym(Assambler, Turbo Pascal, Basic, C czy coś jeszcze innego)?? Please. Wiem, że to lameriada, ale chce się sam nauczyć, tylko powiedcie czego. Może jakiś linki do kursów(programowania się rozumi). Z góry THX.

PS. Chyba nie chce wchodzić na 6 poziom, skoro z tego co mówcie ja nic nie roumiem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi