Phil Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zauwarz, że u góry masz podaną stałą "mc001A" czyli 0123...itd. czyli Mid(mc001A, 56, 1) odpowiada 56 literze(znaku) ze stałej mc001A i jest to T. Jeżeli coś źle napisałem to mnie poprawcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Pompej i ja tak myslalem tylko gdzies sie pomylilem podaj mi na priv prawdziwe haslo i usera bo mi sie od nowa liczyc nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Spoko nie kip ja sie pytalem jak wy przechodziliscie na kolejne levele a zaznaczylem ze jestem lama jezeli chodzi o takie rzeczy a ty odrazu musiales wyleciec z tekstem zeby pouczyc sie kilka lat .Ciekaw jestem co bys zrobil jakbysmy staneli na swiatlach :twisted: (215KM robi swoje) to tez bys sie glupio czul!!!!!!. Zamiast mi odpowiedziec na pytanie i pouczyc mnie troche to robisz z siebie zarozumialego cwaniaka ktory wie ale nie powie i koniec .To by było na tyle. Pozdrawiamnie bulwersuj sie tak ;] zakladam ze wiekszosc z tych osob ktore 'przechodza kolejne levele' ma juz kilka lat nauki i doswiadczen za soba , wiec dlatego mowie ze jak nie mozesz rozgryzc pierwszego to wiele przed toba ps. podpowiedz do 6. "sniff sniff" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Geniusz pomocy :) bo mi sie mózg przegrzał i niemorze pracować stabilnie. Ciągle są jakieś artefakty..... :D Wogule mi wszyedł aceklmorstAAH taki username ... :) a mi username wyszedl Try2ack nie pomylilem sie Try2ack teraz powiedzcie czy mam dobra technike... a haslo mi wyszlo spirauion Masz chyba dobrą technikę ale złe wykonanie :wink: hasło to Try2Hack a nie Try2ack, a hasło jest całkiem inne ale sam spróbuj :D :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Geniusz pomocy :) bo mi sie mózg przegrzał i niemorze pracować stabilnie. Ciągle są jakieś artefakty..... :D Wogule mi wszyedł aceklmorstAAH taki username ... :) a mi username wyszedl Try2ack nie pomylilem sie Try2ack teraz powiedzcie czy mam dobra technike... a haslo mi wyszlo spirauion Mi sie wydaje że username to raczej Try2Hack :) ale to mi sie tylko wydaje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Geniusz pomocy :) bo mi sie mózg przegrzał i niemorze pracować stabilnie. Ciągle są jakieś artefakty..... :D Wogule mi wszyedł aceklmorstAAH taki username ... :) a mi username wyszedl Try2ack nie pomylilem sie Try2ack teraz powiedzcie czy mam dobra technike... a haslo mi wyszlo spirauion Mi sie wydaje że username to raczej Try2Hack :) ale to mi sie tylko wydaje.... Tez mi sie tak zdaje ale wyszlo mi ack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 teraz mi wyszlo haslo tpjiaujon i dalej zle jestem juz blizej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 te o czym wogle mowa ? ;-) :oops: ... nawet nie wiem za co siebarać na pierwszej stronnce :oops: ... napisane coś i co ??? ani widu ani słychu ;-). Moze jakiś link to kursu hackera amatora ;-) ? czy co ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Treko Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 haslo mi wyszlo "spiration" ale dalej nie dziala :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Try2Hack OutOfI....... ? ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 lvl 7 here i come :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Try2Hack OutOfI....... ? ;P Insp.....:) 6 zrobione ....yeah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Skąd się wzieło to hasło OutOfInspiration ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Skąd się wzieło to hasło OutOfInspiration ???Zajebisty jestes ......a czytales moze zasady tej gry ? chodzi o to jakbys nie wiedzial zeby kazdy sam na to wpadl a nie zebys podal wszystkim rozwiazania gotowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 lvl 7 here i come :> jak juz zrobiles, to moze zapodaj nazwe progsa - wiesz jakiego ;) haslo jest napewno trzymane w exe`ku mod 1. laczylem sie przez proxy dlatego tego czegos niewidzialem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 No racej jush kazdy by wpadl jakie jest haslo bo wszystko bylo napisane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 uff......teraz lvl 8 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofeer Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 jaki wam link podal ten program bo mi po wpisaniu tego loginu i hasla wyskakuj cos takieg http://www.try2hack.f2s.com/l-e-v-e-l-6.html ale niestety nie dziala jaki wam link podal ten programik do poziomu 6, niech ktos poda jak moze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 uff......teraz lvl 8 ;]no mysle ze to zrobiles bez dekopmilacji ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 jaki wam link podal ten program bo mi po wpisaniu tego loginu i hasla wyskakuj cos takieg http://www.try2hack.f2s.com/l-e-v-e-l-6.html ale niestety nie dziala jaki wam link podal ten programik do poziomu 6, niech ktos poda jak mozePomyśl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 uff......teraz lvl 8 ;]no mysle ze to zrobiles bez dekopmilacji ? ;)no musialbym pisac ze 400 znakow na minute zeby to w takim tempie zrobic ;] jest programik do identyfikacji ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 dajcie linki do programow jakich uzywacie bo ja nic nie moge znalezc ciekawego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 ehh niechce mi sie juz dzisiaj bawic, ide sobie w nfs5 zagrac :) pit podaj dokladnie jak to zrobiles... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Ja pier***e. Ludzie. Jak wy to robicie?? Dla mnie to magia. Pierwszy poziom przeszedłem, w drugim nie chce mi wejść. Znaczy się wydaje mi się, że hasło i user jest dobry ale nic się nie dzieje. Wiem, że ja to kilka poziomów niżej(nawet kilkanaście) jeśli chodzi o wiedzę, ale może dalibyście jakieś porady początkującemu?? Od czego zacząć?? Programowanie? W czym(Assambler, Turbo Pascal, Basic, C czy coś jeszcze innego)?? Please. Wiem, że to lameriada, ale chce się sam nauczyć, tylko powiedcie czego. Może jakiś linki do kursów(programowania się rozumi). Z góry THX. PS. Chyba nie chce wchodzić na 6 poziom, skoro z tego co mówcie ja nic nie roumiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Not level 4 :) Did you really think it would be this easy? Go back and try again! :lol: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ łevel5 :? hmm....... jakas podpowiedz bo nie qumam jak odczytujecie to :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 cudownie nie wiem o co chodzi ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 [...] łevel5 :? hmm....... jakas podpowiedz bo nie qumam jak odczytujecie to :lol: podpowiedz: visual basic 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 VB3 Discompiler bedzie on dobry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Qrde cos on nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 dajcie jakieś podpowiedzi do lev6, bo mi nie idzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...