donio Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 No jo rzeczywiście. Teraz lvl 5 ten to jush wogule zawiniety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Witam ponownie :) Czym zedytować PasswdLevel4.class ??? Bo jush prubowałem wszystko i niemam pojęcia ....To jest prostsze nisz sie wydaje ale nie szukasz w tym pliku co tszeba :) ------------------ Ehh widze że jusz nieaktualne :D Niezauważylem drugiej strony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 A przeszedł ktoś 5 lvl?? Ja siedze w jakims EditPlus i prubuje znaleść hasło :) No co za typ znowu sobie jaja robi txtUsername=AlmostAHacker txtPassword=ZqrE01A2d http://www.try2hack.f2s.com/login-level6.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 tszeba programik zdekompilować, ale na programowaniu sie nieznam więc dalem se spokuj, jak ktoś przejdzie to niech podsunie jakąs wskazówke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 A przeszedł ktoś 5 lvl?? Ja siedze w jakims EditPlus i prubuje znaleść hasło :) No co za typ znowu sobie jaja robi txtUsername=AlmostAHacker txtPassword=ZqrE01A2d http://www.try2hack.f2s.com/login-level6.html Też to znalazłem ale nie działa :( chyba w każdym są podpuchy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Masło czym się rozibjasz (215KM) po Krakowie ??ASTRA GSi 2 litry 16v z turbem (silnik od Calibry Turbo) . CHrakterystyczny zloto rozowy kolor (chroma flair ) wydech sebringa , stozek , magnetyzery , briski , ospojlerowanie lexmaula, to chyba tyle a z osiagow to 7 sekund do 100 to zaden problem a top speed to 238 bo deska digital wiec widzialem dokladnie na niemieckim autobahnie . >Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 czy w pierwszym chodziło o to: document.write("Things you learn about computers from the movies: You can infect a computer with a destructive virus by simply typing "UPLOAD VIRUS." Viruses cause temperatures in computers, just like they do in humans. Eventually, smoke billows out of disk drives and monitors.");:oops: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Ale jestem haker :D. Level 1 complited :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 czy w pierwszym chodziło o to: document.write("Things you learn about computers from the movies: You can infect a computer with a destructive virus by simply typing "UPLOAD VIRUS." Viruses cause temperatures in computers, just like they do in humans. Eventually, smoke billows out of disk drives and monitors.");:oops: :?: To pierwsze kończy siębodajrze w tym miejscu .... http://members.home.nl/pim/hackme/level2/l...abla/index.html :) Przynajmniej tak mi sie wydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 JESSSSS :>>>> Zrobiłem 5 :>>> level 6 here i come :PPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 JESSSSS :>>>> Zrobiłem 5 :>>> level 6 here i come :PPP Jak????????????? Daj jakieś wskazówki, jakim programem, gdzie szukać, cokolwiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 JESSSSS :>>>> Zrobiłem 5 :>>> level 6 here i come :PPP Zapewne pod tym drugim adresem... :) To jak zrobisz 5 to poprosze o jakies wskazowki bo nieciach!a niewiem jak to zrobic bawie sie jush tym jakies 2 godzinki i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 trzeba zaczšc tak jak mówiłem od dekompilacji. Polecam Dodi's VB discompiler. potem to już bułka z masłem. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zaraz zaraz zrobiłeś tego programika lvl 5??? Jak tak to dawaj wskazówki ......... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 juz tez mam, zaraz podam dokladnie co i jak :) w8, zapomnailem duze male literki :oops: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofeer Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 wiek ktos jak w tym pierwszym przejsc to flashprotection bo pomyslow juz nie mam a na flashu to sie znam tyle co nic chociaz jakas wskazowke jak mozecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 A skąd ten program wziełeś ??? ja szukałem na google altaviscie na dc na kazie znalazlem jakies dziwne ... pobawilem sie ale i tak nieznalazlem prawdziwego logina i hasla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 wiek ktos jak w tym pierwszym przejsc to flashprotection bo pomyslow juz nie mam a na flashu to sie znam tyle co nic chociaz jakas wskazowke jak mozecie Musisz zedytowac tego flasha i tam bendzie haselko... np. Notatnikiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 ludzie no dajcie jakies wskazuwki do levelu 6 bo mnie zaraz cos trafi :[ tak jak danio z kad mozna go zassac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Dla ułatwienia: http://lenshell.com/progs/D6e6a6th/VBfiles...es/vbdecomp.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofeer Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 wielkie dzieki zadzialalo, teraz sprobuje to drugie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Dla ułatwienia:http://lenshell.com/progs/D6e6a6th/VBfiles/vbdecomp.zipMi nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 po zdekompilowaniu otzrymacie taki plik level5.bas, a w nim: Const mc001A = "0123456789 | abcdefghij | klmnopqrst | uvwxyz|ABCD | EFGHIJKLMN | OPQRSTUVWX | YZ.,:;-*+=~|&!_$#@()[]{}</>"Const mc001E = "http://www.try2hack.f2s.com/login-level6.html"Const mc0022 = " txtUsername=AlmostAHacker "Const mc0026 = " txtPassword=ZqrE01A2d "Sub chkHidePwd_Click ()If chkHidePwd.Value = 0 Then txtPassword.PasswordChar = ""Else txtPassword.PasswordChar = "*"End IfEnd SubSub cmdLogin_Click ()Dim l003C As StringDim l003E As VariantIf txtUsername <> Mid(mc001A, 56, 1) & Mid(mc001A, 28, 1) & Mid(mc001A, 35, 1) & Mid(mc001A, 3, 1) & Mid(mc001A, 44, 1) & Mid(mc001A, 11, 1) & Mid(mc001A, 13, 1) & Mid(mc001A, 21, 1) Then MsgBox "Username not accepted." Exit SubEnd IfIf txtPassword <> & Mid(mc001A, 29, 1) & Mid(mc001A, 26, 1) & Mid(mc001A, 19, 1) & Mid(mc001A, 28, 1) & Mid(mc001A, 11, 1) & Mid(mc001A, 30, 1) & Mid(mc001A, 19, 1) & Mid(mc001A, 25, 1) & Mid(mc001A, 24, 1) Then MsgBox "Username/Password don't match."Elsegdzie: Const mc0022 = " txtUsername=AlmostAHacker " Const mc0026 = " txtPassword=ZqrE01A2d " to fake :) a reszty sie domyslcie ;) aha, dla ulatwienia podzielim sobie na dziesiatki i oddzielime duze od malych literek :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 TY ja kompletnie nie kumam jestem zakręcony tak że niewiem o co chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Jestem genialny!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Geniusz pomocy :) bo mi sie mózg przegrzał i niemorze pracować stabilnie. Ciągle są jakieś artefakty..... :D Wogule mi wszyedł aceklmorstAAH taki username ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Ja prawie to rozszyfrowalem ale dalej jest zle :? Czyli żle mysle albo cos po drodze minolem lub sie pomylilem po prostu sprawdzam jeszcze raz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Geniusz pomocy :) bo mi sie mózg przegrzał i niemorze pracować stabilnie. Ciągle są jakieś artefakty..... :D Wogule mi wszyedł aceklmorstAAH taki username ... :) a mi username wyszedl Try2ack nie pomylilem sie Try2ack teraz powiedzcie czy mam dobra technike... a haslo mi wyszlo spirauion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zauwarz, że u góry masz podaną stałą "mc001A" czyli 0123...itd. czyli Mid(mc001A, 56, 1) odpowiada 56 literze(znaku) ze stałej mc001A i jest to T. Jeżeli coś źle napisałem to mnie poprawcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...