pr1nce Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam Posiadam naped combo firmy LG (nagrywarka cd + odtwarzacz dvd). model GCC-4520B. Naped ten ma straszne problemy z odczytem jakiejkolwiek DVD... Zmienialem firmware na jakis nowszy i nic to nie dalo... Myslicie ze jest jakis dobry byc moze nieoficjalny firmware do tej nagrywarki ? czy poprostu laser juz jest "wiekowy" badz zepsuty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam Posiadam naped combo firmy LG (nagrywarka cd + odtwarzacz dvd). model GCC-4520B. Naped ten ma straszne problemy z odczytem jakiejkolwiek DVD... Zmienialem firmware na jakis nowszy i nic to nie dalo... Myslicie ze jest jakis dobry byc moze nieoficjalny firmware do tej nagrywarki ? czy poprostu laser juz jest "wiekowy" badz zepsuty ? czy nie potrafi czegokolwiek odczytać z płyty i nie potrafi jej rozpoznać (po włożeniu płyty napęd nic nie robi i po chwili zwraca płytę), czy rozpoznaje płytę a nie może czytać danych (błedy przekroczenia limitu czasu itd...), czy nie może rozpoznać płyty a jak mu się to uda to dane odczytuje normalnie (po włożeniu płyty napęd nic nie robi i po chwili zwraca płytę) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1nce Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 naped probuje odczytac plyty, mieli, mieli ta dvd i czasem odczytuje... jezeli odczyta to potrafi zaczac kopiowac z szybkoscia 3000kb/s (tak na oko) ale duzo zalezy tez od krazkow .. wielu z nich poprostu nie odczytuje ( nie rozpoznaje ) mimo ze plyty sa firmowe a plyty swiezo nagrane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxnak37 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 ja mam ten sam problem i do tej pory nie poznałem przyczyny... :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...