SynZygfryda Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Problem tyczy laptopa Gateway solo 5350. Przestała mi wyświetlać matryca. Okazało sie, że jest to wina uszkodzonej koncówki kabla łączącego matryce i jednostke. Oznaczenia na tej końcówce to DRAKE S14 A1 05. Nie wiem właściwie jak nazwać fachowo ten kabel. Chciałbym spytać gdzie można zakupić takową część i jak ona dokładnie się nazywa. Chodzi mi o wymiane całego tego kabla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 LCD ribbon cable - tasma po naszemu ;) http://cgi.ebay.com/GATEWAY-SOLO-5350-14-1...1QQcmdZViewItem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynZygfryda Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 OK. Kolejne pytanko. czy takie części są dedykowane tylko dla odpowiedniego modelu lub producenta? czy mozna zakupic to w Polsce i nie koniecznie tego producenta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...