gborkol Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam,mam problem bo gdy gram w multiplayera online np.Sniper to mi przerywa mam tzw. lagi.Czy jest na to jakis sposób? Mam transfer 115Kb/s przez GPRS <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Nie ma sposobu, slabe lacze to slabe. Na neostradzie tej najtaniejsz nie ma problemow, wiec jedynmie rozwiaznie to wymiana lacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gborkol Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Czyli to nie jest jakaś przyczyna w systemie,myślałem ze może jakis program blokuje.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 no jezeli masz w tle emule to sie nie dziw, ale z instalacja windowsa nie instaluja sie jakies smieci do windy ktore lacze zachrzaniaja. Radiowki lipne sa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Móltiplayer? LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) To chyba nie ten dzial ? Bo to nie wina gry tylko lacza. Zrob sobie test na http://www.dsl.cz/rychlost.php jaki masz DL/UL. Powylaczaj wsio co moze obciazac lacze (emule,torrent,DC++) . Swoja droga radiowka nie jest najlepsza do grania w multi. Edytowane 25 Stycznia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 niezgodze sie z toba. radiowka daje spokojnie rade (chyba ze jakis #@!#!@ zaczniej zamulac p2p siec) ale tak to ladne pingi sa ;] czasami :P hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Jasne zibi... andyn mial scinki i freezy w bf2 (mial radiowke) i nie wiedzial co jest grane, zmienil na neo i skonczylo sie. Jezeli server nie jest zalagowany to ping jest bardzo maly na neo, na radiowce to roznie bywa. A to lipna pogoda, chmury i koniec nie pograsz sobie komfortowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Panowie, czytajcie uwaznie. On ma GPRS - tam sredni ping to 700-800 ;) emule, ustawienia, firewalle itp. nie maja nic do rzeczy. Po prostu mniej nie bedzie, bo pakiety leca w sposob nieciagly (struktura szczelinowo-ramkowa sieci GSM). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...