aztec Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Do tej pory śmigałem na Me i kiedy jakiś czas temu zdradziłem Celka za rzecz Athlona zmieniłem również system na Win XP. Wszystko pięknie tylko klienci poczty kuleją mi na tym XP. Wszystko mam dobrze skonfigurowane, klient łączy z serwerem, uwierzytelnia, sprawdza liste wiadomości, pokazuje ilość i że właśnie trwa ściąganie np. 1 z 20 wiadomości i ... doopa blada. Po kilku minutach "serwer pop3 nie odpowiedział w ciagu 60 sek...itd ". Sprawa dotyczy kont na poczta.fm, tenbicie. Sprawdzane na outlooku 6 i kurierze poczty mozilli. Najdziwniejsze jest to, że konto na go2.pl dziala bez zarzutu. Win spatchowany SP1. Gdzie tkwi błąd? Pewnie w XP, ale jak to wszystko poskładać do kupy? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 hmmm stary powiem tyle Outlook = dziurawy, kijowy i itd hmm www.thebat.pl zonbaczsz to sie nazywa przyjemnosc odbieranei poczty ! hmm pozatym te twoje problemy to maoga byc problemy serwa ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 hmmm stary powiem tyle Outlook = dziurawy, kijowy i itdNie prawda. hmm pozatym te twoje problemy to maoga byc problemy serwa ! Ja też za tym optuję, te konta/serwery czsem bywają zawodne, wiadomo jak coś jest za free nie musi byc super niezawodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 hmmm stary powiem tyle Outlook = dziurawy, kijowy i itdNie prawda. hmm pozatym te twoje problemy to maoga byc problemy serwa ! Ja też za tym optuję, te konta/serwery czsem bywają zawodne, wiadomo jak coś jest za free nie musi byc super niezawodne. nie prawda ze ejst dziurawy ?? to tak jak msn i gg jedna wielka dziura hmm ja wiem co mowie to zawodowo sie tym zajowalem jakis czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Nie prawda, że kijowy itd. Dziurawy może jest ale co nie jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Tak sie zklada ze mam win xp pro i uzywam outlooka, jeszcze nie zdarzylo mi sie aby server tak sie zahcowal. moja wersja outlooka to 6 mysle ze powinienes sprawdzic konfiguracje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...