Skocz do zawartości
aztec

Win XP + Outlook=problem

Rekomendowane odpowiedzi

Do tej pory śmigałem na Me i kiedy jakiś czas temu zdradziłem Celka za rzecz Athlona zmieniłem również system na Win XP. Wszystko pięknie tylko klienci poczty kuleją mi na tym XP. Wszystko mam dobrze skonfigurowane, klient łączy z serwerem, uwierzytelnia, sprawdza liste wiadomości, pokazuje ilość i że właśnie trwa ściąganie np. 1 z 20 wiadomości i ... doopa blada. Po kilku minutach "serwer pop3 nie odpowiedział w ciagu 60 sek...itd ". Sprawa dotyczy kont na poczta.fm, tenbicie. Sprawdzane na outlooku 6 i kurierze poczty mozilli. Najdziwniejsze jest to, że konto na go2.pl dziala bez zarzutu. Win spatchowany SP1.

Gdzie tkwi błąd? Pewnie w XP, ale jak to wszystko poskładać do kupy?

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm stary powiem tyle Outlook = dziurawy, kijowy i itd

Nie prawda.

hmm pozatym te twoje problemy to maoga byc problemy serwa !

Ja też za tym optuję, te konta/serwery czsem bywają zawodne, wiadomo jak coś jest za free nie musi byc super niezawodne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm stary powiem tyle Outlook = dziurawy, kijowy i itd

Nie prawda.

hmm pozatym te twoje problemy to maoga byc problemy serwa !

Ja też za tym optuję, te konta/serwery czsem bywają zawodne, wiadomo jak coś jest za free nie musi byc super niezawodne.

nie prawda ze ejst dziurawy ?? to tak jak msn i gg jedna wielka dziura hmm ja wiem co mowie to zawodowo sie tym zajowalem jakis czas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi