nikita:D Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam! Postanowiłem poszperać troszkę po sklepach internetowych i zorientować się co do płyt głównych ;) Tylko nie wiem na których najlepiej się podkręci Athlon64 3200+ .Na pewno musi być to socket 939 i mieć AGP x8. Ważny jest również fakt że na płytke chcę wydać max 350zł (ewentualnie jakby było coś dobrego to 400zł też może być ;)) Asus - nie wiem czy to dobra firma więc mi możecie powiedzieć. AsRock - słyszałem że można na nich ładnie procusia podkręcić...podzielacie tą opinie?? Gigabyte - mój znajomy spec mi ją poleca...wy też?? DFI - hmmm...nie wiem czy za tą cenę to coś znajde B) Piszczie również wasze propozycje...fajnie byłboy gdybyście polecili mi płytke z któregoś z poniżej podanych sklepów: www.acris.pl www.papcomputer.pl www.4speed.pl www.lucky-star.com.pl To są moje przykładowe sklepy ale mogą być również inne to nie stwarza problemu ;) Od czego jest poczta...Mam nadzieje że coś mi doradzicie. Pozdrawiam bez wyjątków :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 zalezy ile masz na nia funduszy asrock kosztuje 240zł i do podkrecanie nie jest taki zły ale oczywiscie królem w oc jest DFI ale za nia bedziesz musiał zapłacic ponad 2 razy tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Najlepszymi płytami z AGPx8 są: MSI K8N Neo2 Platinum i Epox 9NDA3+. Możesz też kupić płytę z pełnymi AGPx8 i PCI-E, czyli Asrock K8 DUAL&SATA II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikita:D Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Hmm te dwie pierwsze propozycje sporo kosztują...ale rozpatrze je :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Chyba najlepiej będzie jak weźmiesz asrock dual sataII. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikita:D Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Do tej szczególnie mnie cena przekonuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikita:D Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 A co sądzicie o płytach Gigabyte`a?? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Jak masz zamiar kręcić to nie bierz gigasyfa. Krzaczy sie przy kręceniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikita:D Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Aha. Podkręcanie to w moim przypadku sprawa pierwszorzędna :D Jeśli znacie jakieś dobre płyty główne to piszczie napewno każdą propozycje rozpatrze! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 DFI LP Ultra-D, Epox 9NPJ Ultra, DFI Infinity, ASRock dual sataII. Zaraz pewnie ktoś mnie zjedzie za Infinity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikita:D Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) A mógłbyś podać linki do tych konkretnych płyt?? Byłbym Ci wdzięczny... ;) I wogóle gdzie je można tanio wychaczyć?? Edytowane 26 Stycznia 2006 przez nikita:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...