scythe19 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam. Mój problem polega na tym iż od niedawna nie jestem w stanie wylistować katalogów na niektórych FTP’ach. Używam cały czas tych samych programów i ustawień. Próbowałem też innych ustawień ( włączanie i włączanie trybu pasywnego ), a mimo to nie działa. Do Internetu jestem podłączony siecią bezprzewodową, a program, który do niedawna mnie nie zawiódł to FlashFX. Mój provider twierdzi że nic nie zmieniał w ustawieniach sieci. Nie mam pojęcia co mogło się stać że z dnia na dzień ok. 10 serwerów na które wchodziłem bez problemu nagle się zbuntowało i nie mogę z nich nic ściągnąć. Może są jakieś inne metody na wylistowanie i zarazem ściąganie z takich serwerów. Aha, prawie wszystkie z tych serwerów mają IP rozpoczynające się od 2xx.xxx.xxx.xxx Proszę o pomoc. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 moze FW, a moze serwy maja juz ograniczenia jakies komunikaty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 przelaczales na active/passive mode? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scythe19 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Próbowałem w trybie aktywnym jak i pasywnym. Tryb pasywny [R] Data Socket Error: Connection timed out [R] List Error Tryb aktywny [R] 500 Invalid PORT Command. [R] List Error Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 daj na priv tego ftpa to sprawdze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...