oldskul Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) Witam, głupi problem mam. Jak chcę podkręcić kilka mhz więcej (dosłownie 2 na rdzeniu) to wywala taki oto błąd. Wtf ? Kręcę na sterach 71.89. Czyżby dalej nie bardzo ? Dodam, że na standardowym chłodzeniu kręcę ową kartę. Wentyl wielkości 2 zł. Brak radiatorów na pamiątkach. Edytowane 25 Stycznia 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zippi Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 W tym komunikacie pisze coś że "sterowniki nie przeszły poprawnie testów" pewnie ustawiłeś za duży frequency. Podkręcaj graficzną stopniowo co 10mhz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 No podkręcam stopniowo, na tych sterach chyba kres podkręcania dojechałem na 377/456 nie ma artow, przeszla 5 razy 3D Smarka 03, uzyskalem ~ 2400, a na standardowych taktowaniach 2000 rowne. Dość dobrze się ta karta kręci, tak czy siek jest shitowna, zawsze te pare fps więcej. Wiem co znaczy ten komunikat, chciałem otrzymać odp, czy u innych też tak było. Starszych sterów nie zamierzam instalować, bo BF2 ciulato lata. A na nowszych słabo śmiga CoD2. Te 71.89 są najlepsze do mojej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...