AMIHoO Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) Jak w temacie. Jakie firmy i dlaczego ta a nie inna. Może jakies modele? Pytałem w sklepach ale to co w jednym jest zajebiste to w drugim juz nie bałdzo (i vice versa). W sumie to mnie dziwi...;) Więc pytam was. Edytowane 26 Stycznia 2006 przez AMIHoO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ja bym polecił to: 20.1´´ Belinea 102035W cena koło 2300zł moze mniej super panorama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIHoO Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) He, na pcozątku nie skumałem o co chodzi, ale teraz już wiem gdzie popełniłem błąd. W temacie powinno być telewizor LCD... :P Ach ten pośpiech... Edytowane 25 Stycznia 2006 przez AMIHoO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIHoO Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 OK... widze, że jakoś nikt nie odpowiada. Może ktos poda mi adres innego forum, gdzie mógłbym o to zapytać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 moze na mva.pl ?:> badz google.pl ?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 hdtv.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...