ShadowMaster Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 http://allegro.pl/show_item.php?item=82481561 niech ktoś mi powie ile naprawde wart jest ten zasilacz i czy ktoś miał z nim styczność jeżeli tak to jak go ocenieacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzel2345 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 http://allegro.pl/show_item.php?item=82481561 niech ktoś mi powie ile naprawde wart jest ten zasilacz i czy ktoś miał z nim styczność jeżeli tak to jak go ocenieacie ? zależy co będzie zasilał ja też miałem na Q-tec-a chęci ale po dwóch tygodniach spędzonych na forum dołożyłem 100zł wziełem to co w podpisie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 ten q-tec to szajs na pewno nie ma 400W co najwyżej 250-300 @pedzel2345 zmień podpis można mieć maxymalnie 10 lini a masz 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 jeśli mam być szczery to jest to codegenopodobna konstrukcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShadowMaster Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 czyli [ciach!]o ? bo coś czuje że musze moj "ProComp" wymienić na coś normalnego ale floty brak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 czyli [ciach!]o ? bo coś czuje że musze moj "ProComp" wymienić na coś normalnego ale floty brak :(Jak nie masz kasy to na allegro masz porządne Fortrony poniżej 100 zł, wystarczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShadowMaster Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 tylko ze Fortron 350 W kosztuje 89zł ;/ a to za dużo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 lol... a ten qtec ile? prawie 89... biez fortrona....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 tylko ze Fortron 350 W kosztuje 89zł ;/ a to za dużo :( tamten q-tec, napewno nie ma 400W, będziesz mieć spokuj jak kupisz fortron'a, potem nie będziesz płakał że z porfela wyleci nie 89 tylko 600zł, na pół nowego kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...